Herfst uitjes in Amersfoort

Ben je van plan om in de herfst een bedrijfsuitje in Amersfoort te organiseren? Ervaar de prachtige straten en parken van deze historische stad in de nazomer. Op deze pagina presenteren we onze favoriete indoor- en outdooractiviteiten voor de herfst. Wil je deelnemen aan een interactief dinerspel of geef je er de voorkeur aan om de frisse buitenlucht op te snuiven met een uitdagend stadsspel in het hart van Amersfoort?

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort

Ben je op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Amersfoort? De herfst is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor gezellige en warme bedrijfsuitjes in sfeervolle horecalocaties in de keistad. Versterk, verenig en revitaliseer je team met een van onze teambuildingsactiviteiten. Laat je verrassen door een voortreffelijk driegangendiner terwijl je deelneemt aan een intrigerend dinerspel. Wil je dit dinerspel combineren met een elegante overdekte rondvaart door de betoverende grachten van Amersfoort? Deel je wensen met ons, en wij, van Uitjesbureau, regelen het graag voor je!

onze top 3 herfst uitjes

Ben je op zoek naar een herfstbedrijfsuitje in Amersfoort? Opteer dan voor een warmhartig dinerspel in een sfeervolle horecagelegenheid. Tijdens zo’n dinerspel smul je van een voortreffelijk driegangenmaal terwijl je je onderdompelt in een spannend of dolkomisch spel. Verkiezen jullie een actievere ervaring? Ga dan voor een tabletstadsspel door het winterse tafereel van de keistad. Verken tijdens jullie teamuitje de fraaie pleintjes, grachten en bezienswaardigheden van Amersfoort.

DE GROTE TV QUIZ DINERSHOW

Gaat jullie gesprek op elke maandag ook over wat er afgelopen weekend op televisie is geweest? In dat geval is dit dinerspel in Amersfoort absoluut geschikt voor jullie. Gedurende dit unieke teamuitje nemen jullie deel aan diverse rondes van befaamde TV-quizformats. Heb je altijd al eens willen meedoen aan De Slimste Mens, maar ben je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tijdens het genieten van een verrukkelijk driegangendiner, zullen jullie in verschillende rondes de meest bekende televisiespellen spelen.

Escaper dinner room Amersfoort

Terwijl een voortreffelijk driegangendiner wordt gepresenteerd, daag je jezelf uit met een enerverend ontsnappingsspel in Amersfoort. Toon je bedrevenheid in het omgaan met raadselachtige aanwijzingen. Verbijster je collega’s met jouw wellicht verborgen leiderschapstalent, of ontpop je als een doorgewinterde puzzelvirtuoos die als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar vindt om het ontsnappingsspel op te lossen! Samenwerking is van essentieel belang tijdens dit teamuitje, waardoor dit dinerspel de ideale bedrijfsactiviteit is voor het versterken van het team.

Virtual reality dinerspel

Ben je op zoek naar een buitengewoon uniek bedrijfsuitje, terwijl je tevens kunt genieten van een vorstelijk diner in Amersfoort? Dit diner wordt een onvergetelijke ervaring, want je zult het beleven via virtual reality! Stap samen met je collega’s in de betoverende virtuele wereld en neem deel aan uitdagende teamopdrachten waarin je zintuigen van zicht en gehoor op de proef worden gesteld. Een doeltreffende samenwerking en communicatie vormen hierbij de sleutel tot succes. Zijn jullie in staat om deze opdrachten met glans te voltooien?

bedrijfsuitjes in Amersfoort

Heb je interesse in meer informatie en deskundig advies betreffende jullie herfstbedrijfsuitje in Amersfoort? Wij staan klaar voor een uitgebreide bespreking van de doelstellingen, verlangens en creatieve concepten. Vanzelfsprekend is ons enige streven om het ultieme bedrijfsuitje voor al je collega’s te realiseren. Een dag of weekend waarover iedereen nog lang met genoegen zal napraten en koesteren. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen, en wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

nog meer herfst uitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in het voorjaar en de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Escape city in Amersfoort

Escape City Amersfoort is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige grachten, steegjes en straatjes van Amersfoort? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Monopoly streets diner spel

Een bedrijfsuitje in Amersfoort waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk, het Teylers Museum en De Waag te bemachtigen? Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis? Daar zal het eten vast minder lekker smaken…

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen