Teamuitje in Amersfoort

Bent u op zoek naar leuke teamuitjes in de zomer van 2024 te Amersfoort? Samen met uw collega’s gedenkwaardige momenten creëren, dat is waar een authentieke groepsactiviteit om draait. Teamversterking omvat het gezamenlijk verkennen van nieuwe ervaringen en het smeden van prachtige herinneringen samen. Neem hier een kijkje bij ons aanbod van unieke groepsactiviteiten in Amersfoort.

teamuitjes in Amersfoort

Wat bepaalt het succes van een teamuitje in Amersfoort voor jou? Moet het onvoorspelbaar, authentiek of gastronomisch zijn? Wat je ook beslist, wij staan klaar om je te assisteren bij het organiseren van jullie perfecte groepsexcursie. Onze ervaren evenementencoördinatoren zijn bekend met alle interessante en unieke plekken in ons prachtige Amersfoort. Zij kunnen je adequaat adviseren over een activiteit die naadloos aansluit bij jullie wensen. Gaan jullie voor een binnen– of buiten bedrijfsuitje? Of geven jullie de voorkeur aan een online teamuitje? Wij zijn van mening dat het ideale groepsevenement zowel origineel als verbindend moet zijn, het moet verrassen en tegelijkertijd betaalbaar blijven.

Originele teamuitjes in Amersfoort

Onze eigen stadsspellen in Amersfoort zijn uiterst populair als teambuildingactiviteit. Wat denk je van het unieke “Wie is de Mol” bedrijfsuitje in de keistad? Ons “Wie is de Mol | The Official Game” is exclusief ontwikkeld in samenwerking met de makers van het televisieprogramma. Als enige officiële licentiehouders bieden wij alle spannende scènes, bekende acteurs, de herkenbare Wie is de Mol-tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het einde van “Wie is de Mol” maakt. Zoek je naar een originele teamuitje, maar heb je nog wat advies nodig? Onze experts staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag bij het organiseren van een uniek teamuitje in Amersfoort.

Onze top 3 teamuitjes

Walking dinner

Ontdek tijdens de Walking Dinner alle prachtige en unieke plekjes van Amersfoort. Onze ervaren stadsgids neemt jou en je collega’s mee op deze smakelijke bedrijfsuitje. Bovendien geniet je van een voortreffelijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in Amersfoort. Tussen de gangen door krijg je steeds een glimp van de veelbelovende binnenstad te zien! Met de Walking Dinner maak je samen met je collega’s een culinaire verkenningstocht.

escape city in Amersfoort

Escape City is een opwindend teamuitje in Amersfoort. Gedurende deze outdoor escape room-ervaring voor bedrijven proberen jij en je team samen te ontsnappen uit het stadscentrum. Welk team slaagt erin om alle antwoorden te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige stad Amersfoort? Tijdens Escape City worden jullie op de proef gesteld op het gebied van communicatie, stressbestendigheid en samenwerking.

Expeditie Robinson in Amersfoort

Bij dit bedrijfsuitje in Amersfoort krijg je de kans om te ervaren wat de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson doormaken. Ben jij zowel mentaal als fysiek sterk genoeg om de uitdaging aan te gaan met je collega’s? Til teambuilding naar een hoger niveau door deel te nemen aan uitdagende proeven waarbij samenwerking en creativiteit essentieel zijn! Na vandaag mag degene die zichzelf de ultieme Robinson noemt, met trots deze titel dragen.

teamuitjes in Amersfoort

Wil je graag meer informatie en advies over een teamuitje in Amersfoort? We staan klaar om uitvoerig met je te overleggen over de doelen, verlangens en ideeën. Uiteraard is ons enige streven om het perfecte teamuitje in Amersfoort te creëren voor al je collega’s. Een dag of weekend waar iedereen met veel genoegen aan terugdenkt en graag over praat. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gamification of serious gaming teamuitje in Amersfoort

Wat houdt gamification in? Bij gamification maak je gebruik van spelonderdelen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification-uitje is daarom ook geschikt als teamuitje in Amersfoort. Het draait om het toepassen van deze technieken in de echte wereld. Gamificatie heeft als doel gedrag te stimuleren. Het is niet zomaar een spel; het gaat verder dan dat. Het is een methode om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennismaken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie liever een spannend bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze Office Escape Game.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen