Gamification in Amersfoort

Middels het toepassen van gamificatie, bedrijfsspellen of serious gaming, kunnen nieuwe speltechnieken en gamewezenselementen ingezet worden om bedrijfsprocessen te verfijnen. Naast het optimaliseren van deze bedrijfsprocessen bestaat ook de mogelijkheid om boeiende inhoud voor je personeel te creëren, of zelfs positieve gedragsverandering te bewerkstelligen. Door met succes bedrijfsspellen of gamificatie toe te passen, kun je zowel de productiviteit van jouw collega’s als die van jezelf verhogen. Het spelen van bedrijfsspellen in Amersfoort blijkt uitermate geschikt om te werken aan teambuilding en het versterken van de onderlinge band tussen werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Gamification training bedrijfsuitje in Amersfoort

Gamification in Amersfoort is een zakelijke trainingsmethode waarbij spelelementen worden ingezet om collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification-activiteit kan ook dienen als een geschikt bedrijfsuitje in Amersfoort. Het centrale doel van gamification is het stimuleren van gewenst gedrag. Het is belangrijk op te merken dat gamification meer is dan alleen een spel; het is een benadering die bedoeld is om werk uitdagender te maken en de productiviteit te verhogen. Via innovatieve, creatieve, en interactieve methoden leren deelnemers waardevolle inzichten. Bovendien kunnen Serious Gaming-toepassingen worden aangepast aan uw specifieke zakelijke vraagstukken en branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.  

De kracht van Gamification in Amersfoort ligt in de meeslepende en boeiende aard van de games. Serious games combineren educatieve strategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en attitudes over te brengen. Ze zijn inzetbaar in diverse contexten en omvatten uitdagingen en beloningen. Dit motiveert de speler om actief deel te nemen en de inhoud te absorberen. Wanneer de opgedane kennis direct wordt toegepast binnen het team of het bedrijf, wordt het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina bieden wij een overzicht van Serious Games voor bedrijven die wij aanbieden in Amersfoort.

gamification bedrijfsuitjes in Amersfoort

Ranking your buzz-ness

Tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort zullen jullie gezamenlijk de bedrijfsprocessen en de organisatie evalueren. Het is van groot belang om te begrijpen wat er speelt onder het personeel en op welke manier jullie als bedrijf het nieuwe (boek)jaar willen ingaan. Deze vragen dragen bij aan het succes van jullie organisatie. Wat kan er nu beter zijn om wederzijds begrip te bevorderen dan een dieper inzicht te verkrijgen in elkaars motivaties en taken, met name van de afdelingen waar je wellicht minder bekend mee bent?

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Amersfoort word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je het centrum van Amersfoort in gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. Tijdens de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie.

Digital escape room Amersfoort

Bij dit bedrijfsuitje in Amersfoort is gegarandeerd dat de tension en nervositeit tot grote hoogten stijgen, en dit alles tijdens een virtueel spel. Jullie krijgen een tijdsbestek van 90 minuten om gezamenlijk met jullie team te ontsnappen uit de digitale escape room. Door middel van een specifieke applicatie op de tablet ontvangen jullie diverse aanwijzingen die jullie team kunnen bijstaan bij het decoderen van de codes die essentieel zijn voor het oplossen van de escape room. Deze activiteit is vanaf iedere locatie te spelen.

onze gamification filosofie

Gamificatie staat voor het educatieve aspect van spel, oftewel speels leren. Mensen voelen van nature een innerlijke motivatie om deel te nemen aan een spel, zich te verbeteren en natuurlijk, om te zegevieren. Een ander interessant aspect van spellen is dat je de vrijheid hebt om fouten te maken zonder grote consequenties. Als iets misgaat, kun je gewoon opnieuw beginnen. Elke succesvol afgeronde game werkt als een stimulans: uitdaging, actie, vooruitgang, plezier en feedback zijn de kerncomponenten die hierbij komen kijken. In toenemende mate maken bedrijven gebruik van gamification-games om hun specifieke doelen te verwezenlijken. Samen gaan we diepgaand in op de vastgestelde doelen en definiëren we de inhoud die in de gamificatie geïntegreerd wordt. Onze gamificatie-trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, in diverse omgevingen of juist in je eigen werkomgeving. Als je geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet om contact op te nemen. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan in Amersfoort? Binnen grote organisaties zijn er talloze medewerkers, waarbij sommigen zich aansluiten terwijl anderen vertrekken. De onboarding-game richt zich specifiek op nieuwkomers. Het doel is dat zij zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en een betere band opbouwen met hun collega’s. Deze op maat gemaakte training voor bedrijven biedt nieuwkomers een originele en interactieve manier om kennis te maken met hun nieuwe collega’s en werkgever.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen