Bedrijfsuitje Op maat

Bij Uitjesbureau Amersfoort heb je in 2023/2024 de mogelijkheid om de meest opwindende maatwerk evenementen en bedrijfsuitjes te boeken. We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw visie. Wat zijn de doelstellingen? Wat willen jullie bereiken? Draait het om het versterken van het team, het laten kennismaken van nieuwe medewerkers, of simpelweg om pure en onvervalste plezier? Naast Amersfoort bieden wij op maat gemaakte bedrijfsuitjes door heel Nederland aan. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

bedrijfsuitje op maat in Amersfoort

Het creëren van een op maat gemaakt bedrijfsuitje of bedrijfsfeest is onze expertise. We nemen uitgebreid de tijd om jullie organisatiewensen en ideeën te doorgronden. Daarnaast kijken we met veel enthousiasme verder naar wat jullie willen bereiken en welk doel de activiteit dient. We laten ons graag leiden door jullie behoeften en inspireren met creatieve en originele concepten. Onze eventmanagers staan vanaf het allereerste moment paraat en assisteren bij het organiseren en plannen van deze bijzondere dag. We streven naar een uniek bedrijfsuitje op maat. Al meer dan 21 jaar verzorgen wij op maat gemaakte bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals, zowel voor grote als kleine groepen. Enkele redenen voor dergelijke gelegenheden zijn onder andere:

Bedrijfsjubileum  
Personeelsfeest met een thema  
Teambuilding  
Bedrijfsuitje of personeelsuitje  
Award uitreiking   
Productintroductie of product presentatie  
Introductie voor nieuw personeel   
Kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst  

Naast het coördineren van de activiteit, kunnen wij letterlijk alles van A tot Z voor je regelen. Want de keuze van de locatie is essentieel: welk restaurant of welke andere evenementenlocatie in Amersfoort is geschikt en strategisch gelegen voor alle collega’s? Dankzij de knowhow van onze ervaren eventmanagers boeken wij niet alleen de perfecte locatie, maar zorgen we ook voor het eten en alle andere benodigdheden om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen.

digital MUNDO game blijdorp

Bijna een halve eeuw lang heeft Kinderopvang Mundo zich toegewijd aan het bieden van een veilig en vertrouwd onderkomen voor jongeren van 0 tot 13 jaar. Voor de invulling van de studiebijeenkomst in oktober 2021 is er besloten tot een samenzijn in de wonderbaarlijke wereld van Diergaarde Blijdorp, vergezeld door meer dan 300 gewaardeerde collega’s. De primaire bedoeling van deze bijzondere dag was het herstellen van verbindingen tussen ons allen. Afgezien van het plezier en de verkenning van de dierenwereld, diende deze gelegenheid tevens als een forum om gezamenlijk antwoorden te vinden op de bevindingen van een eerder uitgevoerd tevredenheidsonderzoek.

In de loop van een op maat gemaakt, door Uitjesbureau ontwikkelde ontdekkingsgame in Blijdorp, hadden verschillende clustermanagers van Mundo zich verscholen op diverse, enigszins verborgen locaties in de dierentuin. Uitgerust met uitdagende opdrachten, leuke en informatieve vragen, en gebruikmakend van geavanceerde tablets met GPS-functionaliteit, begaven ze zich in teams op een speurtocht om deze managers op te sporen. Eenmaal gevonden, begonnen de verschillende groepen gesprekken over een breed scala aan ontwikkelings- en verbeterpunten.

De inzichten die hieruit voortkwamen, werden vervolgens digitaal gedeeld, en de managers zijn inmiddels hard aan het werk gegaan om voor elk cluster een ambitieus toekomstplan op te stellen.

op maat teamuitje
Video afspelen over Op maat

Veiligheidsregio flevoland

Op 6 juli 2021 hebben maar liefst 55 medewerkers van Veiligheidsregio Flevoland hun ambsteed of belofte afgelegd. Het was een bijzondere ceremonie omdat het voor het eerst in de geschiedenis digitaal plaatsvond. Een fysieke bijeenkomst was helaas niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. 

Familie, vrienden en collega’s keken mee via een livestream. Wij mochten de productie en streaming verzorgen. Het was een fantastische samenwerking met een mooi eindresultaat! 

Gemeente Rotterdam

Hoe kunnen we de medewerkers van de verschillende stadsgebieden van de gemeente Rotterdam op een innovatieve en interactieve manier aan elkaar verbinden? Hoe zorgen we ervoor dat we een leuke middag hebben, maar dat er tegelijkertijd wordt nagedacht over de gemeenschappelijke belangen? Aan de tekentafel ontstond al snel een heldere schets. We kwamen tot een game waarin de deelnemers spelenderwijs leren. Zo leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ontwikkelen we team- en communicatieopdrachten die vertaald kunnen worden naar de samenwerking op de werkvloer. En dat niet alleen; ze kregen de kans om met een frisse blik hun mening en ideeën te geven. Zo helpen we elkaar en kijken we letterlijk over elkaars grenzen heen.  Zo ontstaan de beste ideeën!

Bedrijfsuitje op maat
Video afspelen

Innocent drinks

Op 15 juli 2021 hebben wij een heel gaaf evenement op maat mogen organiseren voor innocent drinks. innocent drinks opent in 2021 de deuren van haar nieuwe eigen CO2-neutrale, duurzame fabriek in Rotterdam. Met ons concept ‘Walk the Talk’ leren de 100 nieuwe medewerkers van innocent drinks de kernwaarden van het bedrijf op een leuke en originele manier kennen. Het personeel werd per boot naar de binnenstad van Rotterdam gevaren vanaf het huidige kantoor om daar onze Gamification Game ‘Walk the Talk’ te spelen. De game stond volledig in het teken van innocent drinks. Onze game developer is erin geslaagd om een stadsspel te ontwerpen dat met uitdagende vragen en opdrachten perfect aansluit op de kernwaarden van innocent drinks. De verkregen antwoorden, foto’s en video’s tijdens de game werden getoond en gedeeld tijdens de prijsuitreiking. De geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

bedrijfsuitje op maat in Amersfoort

Wil jij graag meer informatie en advies over een op maat bedrijfsuitje in Amersfoort? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in de keistad te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen