Personeelsuitje in Amersfoort

Bent u van plan om een bedrijfsuitje te organiseren voor uzelf en uw collega’s? Bij Uitjesbureau Amersfoort maakt het niet uit of u een bedrijfsuitje organiseert voor een kleine groep, een hele afdeling of zelfs een heel bedrijf. Wij hebben ruime ervaring in het meedenken, plannen, organiseren en uitvoeren van diverse evenementen. Een bedrijfsuitje biedt de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de werkdruk en opnieuw de onderlinge verbinding te versterken. Ontdek ons aanbod op deze pagina.

Boek een personeelsuitje in Amersfoort!

Amersfoort is een bruisende stad en daarom uitermate geschikt voor het organiseren van een personeelsuitje. Bij Uitjesbureau Amersfoort streven wij ernaar je een breed scala aan mogelijkheden te bieden, zodat je precies kunt kiezen wat het beste past bij jouw medewerkers en het bedrijf. Wil je een indoor of outdoor personeelsuitje? Verlang je naar ontspanning of actie? Een personeelsuitje is niet compleet zonder leuke activiteiten, en daarom geven wij je graag een paar suggesties om een succesvolle dag te plannen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en samen zorgen wij ervoor dat jullie een fantastische dag met elkaar beleven.

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor een personeelsuitje in Amersfoort, maar overweldigt de overvloed aan keuzes je? Geen zorgen, wij willen je graag inspireren met diverse suggesties. Heb je zin in een sportieve middag met de altijd uitdagende Expeditie Robinson-game? Tijdens Expeditie Robinson nemen teams deel aan verschillende uitdagingen die zowel mentaal als fysiek veeleisend zijn. Uithoudingsvermogen, samenwerking en communicatie zijn essentieel tijdens dit uitdagende teamuitje.

Als je liever voor een ontspannen personeelsuitje gaat, bieden wij verschillende arrangementen aan in combinatie met een borrelboot. Tijdens zo’n heerlijk dagarrangement begin je met een schilderachtige rondvaart over de grachten van Amersfoort, gevolgd door een boeiend dinerspel in een gezellige horecagelegenheid. Bekijk onze diverse categorieën om een keuze te maken voor jullie personeelsuitje in Amersfoort.

Onze top 3 personeelsuitjes

Pubquiz in Amersfoort

Tijdens dit teamuitje beleef je samen met je collega’s de meest gezellige Pubquiz van Amersfoort. De algemene kennis van het gezelschap wordt op de proef gesteld aan de hand van diverse thema’s. Geschiedenis, wetenschap en muziek zijn slechts enkele voorbeelden van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de Pubquiz. In teams ga je de uitdaging aan om zoveel mogelijk vragen correct en snel te beantwoorden. Heb je liever de Pubquiz op de ouderwetse manier, met pen en papier? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Zeskamp in Amersfoort

Tijdens de Zeskamp in Amersfoort, Utrecht of Zwolle neem je deel aan diverse sportieve uitdagingen. Gedurende deze activiteiten worden de teambuilding en samenwerkingsvaardigheden op de proef gesteld. Kun je je sterke en minder sterke punten identificeren als het gaat om uithoudingsvermogen en mentale kracht? Inzicht, taakverdeling en effectieve communicatie zijn kwaliteiten die jij en je teamgenoten moeten beheersen om de opdrachten met succes te volbrengen.

Be smart citygame

Tijdens dit energieke bedrijfsuitje, genaamd BE SMART in Amersfoort, draait alles om samenwerking, uitdaging, communicatie en een dosis durf. Deze digitale citygame is de perfecte keuze als je op een interactieve manier aan teambuilding wilt werken en op een unieke manier wilt kennismaken met al het prachtigs dat onze hoofdstad te bieden heeft. BE SMART fungeert als een interactieve stadsgids op je eigen smartphone. Daag andere teams uit en ga de strijd met elkaar aan tijdens dit intrigerende stadsavontuur!

Personeelsuitje organiseren in Amersfoort

Wil je graag meer informatie en advies ontvangen over jullie personeelsuitje in Amersfoort? We staan graag uitgebreid tot je beschikking om te praten over de doelstellingen, wensen en ideeën die je hebt. Uiteraard is ons enige streven om het perfecte personeelsuitje in Amersfoort te organiseren voor al jouw collega’s. We willen een dag of weekend creëren waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken en enthousiast over zal spreken. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

Stadsspellen in Amersfoort als personeelsuitje

Als je kiest voor een stadsspel als personeelsuitje in Amersfoort, dan ben je bij Uitjesbureau Amersfoort aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan diverse stadsspellen aan. Amersfoort is de perfecte stad voor een stadsspel, met zijn vele bezienswaardigheden, historische gebouwen, de Jopenkerk en natuurlijk de prachtige Hofjes van Amersfoort. Een stadsspel duurt gemiddeld 3,5 uur en leidt je langs een afstand van ongeveer 5 km. In teams ga je op pad met een gps-gestuurde tablet. Afhankelijk van het stadsspel dat jullie hebben gekozen, voer je samen met je team verschillende opdrachten uit. Het doel van elk stadsspel verschilt. Bij het Officiële Wie is de Mol personeelsuitje is het jouw taak om de Mol te ontmaskeren, terwijl bij een Escape City juist de bedoeling is om zo snel mogelijk met je team te ontsnappen uit een deel van de binnenstad van Amersfoort. Welk stadsspel kiezen jullie? Neem een kijkje in ons aanbod!

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Amersfoort

Bij het organiseren van een sociaal verantwoord personeelsuitje in Amersfoort, geniet je niet alleen van een plezierige middag met je collega’s, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan een goed doel! Vertrek aan het einde van deze dag met een gevoel van voldoening. Wij bieden diverse personeelsuitjes aan waarin aandacht wordt besteed aan mens, milieu en duurzaamheid. Als je wilt bijdragen aan de Voedselbank in Amersfoort, kun je kiezen voor het stadsspel ‘Win voor de Voedselbank‘. Neem deel aan uitdagende opdrachten en verzamel zo veel mogelijk financiële steun. Met een MVO-bedrijfsuitje schenken wij van Uitjesbureau Amersfoort ook een bedrag van 5 euro per persoon aan het door jou gekozen goede doel

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen