Dinerspel in Amersfoort

Een themadiner of dinerspel tijdens een bedrijfsuitje is altijd een geweldig idee! Je kunt in de zomer van 2024 genieten van een heerlijk driegangendiner in het hart van Amersfoort en tussendoor deelnemen aan een origineel speldiner naar keuze. Samen met je collega’s lekker eten en drinken in Amersfoort, en natuurlijk is er nog voldoende tijd om gezellig met elkaar te praten. Neem een kijkje bij onze dinerspellen en aarzel niet om contact met ons op te nemen om je specifieke wensen te bespreken.

Een origineel dinerspel in Amersfoort

Ben je van plan om binnenkort een origineel dinerspel in Amersfoort te organiseren? Wij bieden een uitgebreid assortiment dinerspellen met diverse thema’s aan. Van VR-teamuitjes tot spannende Moorddinners, we hebben voor elk wat wils. Onze dinerspellen in Amersfoort worden geleid door ervaren entertainers en presentatoren. Tijdens deze dinerspellen kun je genieten van een heerlijk driegangendiner op een van de gezellige locaties in Amersfoort. Samenwerking staat centraal tijdens deze bedrijfsuitjes met dinerspellen.

Kies een dinerspel met een passend thema

Uitjesbureau Amersfoort heeft al ruim 24 jaar ervaring in het organiseren en ontwikkelen van succesvolle teambuildingactiviteiten. We hebben zeker niet stilgezeten als het gaat om het bedenken van originele dinerspellen in Amersfoort! Ben je ook een fan van de Netflix-hitserie La Casa de Papel? Dan moet je ons La Casa de Papel – Dinero VR dinerspel eens proberen. Tijdens dit spannende teamuitje duik je in een virtuele wereld. Samen met je teamgenoten heb je maar één belangrijk doel: de bank beroven en ontsnappen! Of misschien geef je de voorkeur aan ons enerverende Ontdek de Mol dinerspel? Tijdens dit teamuitje worden al je zintuigen op scherp gezet! Je zit aan tafel met een Mol. Lukt het jou om te ontdekken wie de Mol is? Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

escape dinner in Amersfoort

Een gezellig maar tevens competitief ontsnappingsspel aan tafel voor de herfst- en wintermaanden! Alle gasten nemen plaats aan tafels in een restaurant naar keuze en vormen een team. Een escape game in Amersfoort aan tafel betekent daadwerkelijk het uitvoeren van cryptische opdrachten en het oplossen van hersenkrakers in verschillende rondes tussen de gangen van een verrukkelijk driegangendiner. De uitdaging is om sneller en slimmer te zijn dan de andere teams. Voor dit spel zijn speciale materialen en verborgen aanwijzingen op en rond de tafels in het restaurant van essentieel belang om met jouw team als eerste te ontsnappen. Samenwerken staat centraal tijdens dit teamuitje in Amersfoort.

Hou van Holland Dinerspel

Wij zorgen in deze koude seizoenen voor een flinke portie gezelligheid en heerlijk eten, terwijl jullie hilarische Nederlandse opdrachten moeten voltooien. Hoe goed kennen jullie eigenlijk ons eigen land en Amersfoort? Jullie spelen in teams tegen elkaar om de titel ‘Beste Hou van Holland’ team te winnen. Tijdens dit heerlijke dinerspel in Amersfoort komen de bekendste rondes aan bod, zoals het boodschappenspel, de letterregen en natuurlijk ‘raad een lied of niet’. Jullie worden ontvangen in een gezellig restaurant dat helemaal is versierd in het oranje. De sfeer wordt versterkt door de rood-wit-blauwe vlaggetjes! Ga de uitdaging aan en wie weet word jij vanavond in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking.

de grote tv quiz dinershow

Tijdens dit unieke teamuitje in Amersfoort speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens of het bekende Deal or No Deal? Of heb je altijd al aan een crime desk willen staan? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke diner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv. De finale bestaat uit het bekende Miljoenenjacht kofferspel. Dit zenuwslopende eindspel zorgt altijd weer voor verrassingen en veranderingen in de eindscore van alle teams! Natuurlijk genieten alle gasten van een heerlijk driegangendiner in één van de vele sfeervolle restaurants in Amersfoort.

Dinerspellen en themadiners in Amersfoort

Wil je graag meer informatie en advies over ons bedrijfsuitje en dinerspel in Amersfoort? We staan klaar om uitgebreid met je te overleggen over de doelen, wensen en ideeën. Ons enige doel is om het perfecte dinerspel in Amersfoort te organiseren voor al je collega’s. Een dag of weekend waar iedereen nog lang met veel plezier aan zal terugdenken en over zal praten. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Moorddiner in Amersfoort

Uitjesbureau Amersfoort is het eerste evenementenbureau in Amersfoort dat het moorddiner heeft ontwikkeld en geïntroduceerd op de Nederlandse markt voor groepen. We zijn buitengewoon trots op ons moorddiner en de intrigerende verhaallijn. Een gezellige avond met je collega’s neemt plotseling een duistere wending wanneer er een misdrijf plaatsvindt! Tijdens een jubileumfeest van 10 jaar is er een moord gepleegd in Amersfoort. Wie is de dader? En wat was het motief? Tijdens het moorddiner ga je samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen om deze vragen te beantwoorden. Kunnen jullie alle details ontrafelen en de schuldige aanwijzen?

Virtual Reality Dinerspel in Amersfoort

Wanneer men deelneemt aan dit diner-entertainment, ervaart men het op een uitzonderlijke wijze, namelijk door middel van virtuele realiteit! Betreed samen met uw collega’s het universum van VR en neem deel aan uitdagende teamopdrachten, zowel samenwerkend als in competitie met elkaar. Een goede synergie en effectieve communicatie vormen de cruciale elementen voor succes tijdens dit virtuele bedrijfsuitje. Het VR-spel biedt toegang tot vijf unieke omgevingen, waarin u diverse spelen aangaat en interactie heeft met collega’s, zowel in dialoog als in competitie. Dit alles simultaan! Het ene moment bevindt u zich in de schijnwerpers tijdens het ‘VR Diner Weekend der Miljonairs,’ en het volgende moment neemt u deel aan de digitale Olympische Spelen. Uw avatar maakt deel uit van het Nederlandse bobsleeteam, vergezeld door collega-avatars, en streeft vanzelfsprekend naar het behalen van goud
8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen