Wie is de Mol Amersfoort | The Official Game

» Uitje » Wie-is-de-mol-amersfoort

bekend van TV spanning sportief

Kom naar Amersfoort voor een bedrijfsuitje vol vertrouwen en spanning! Tijdens Wie is de Mol The Official Game kun je niemand van je teamgenoten vertrouwen, omdat er in elk team een Mol zit die de opdrachten probeert te saboteren. Het al jaren succesvolle tv-programma Wie is de Mol heeft ons geïnspireerd om in samenwerking met de originele makers, IDTV, het Wie is de Mol bedrijfsuitje te ontwikkelen. We zijn er trots op dat wij als enige aanbieder alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor dit unieke teamuitje!

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 20 € 39.50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Wie is de Mol The Official Game in Amersfoort

Een razend spannend en actief personeelsuitje in Amersfoort waarbij jij en je collega’s in de voetsporen van de deelnemers van het immens populaire TV-programma ‘Wie is de Mol’ treden. Uitjesbureau heeft dit bijzondere stadsspel in samenwerking met IDTV ontwikkeld. Uitjesbureau mag als enige organisator de originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van de deelnemers gebruiken voor dit unieke ‘Wie is de Mol-personeelsuitje’. Zijn jij en jouw teamgenoten scherp genoeg om de Mol in Amersfoort boven de grond te krijgen? Of ben jij zelf de ondergrondse stiekemerd?

Krijg de Mol boven de Amersfoortse keien!

Wie is de Mol’ geniet al sinds 1999 een immense populariteit in Nederland. Iedereen kent het programma. Tenzij je al die jaren als een mol onder de Amersfoortse keien hebt geleefd. In hechte samenwerking met de producenten van ‘Wie is de Mol’, IDTV, biedt Uitjesbureau jou en je collega’s de prachtkans om zelf het spoor van de kandidaten of natuurlijk die van de Mol te volgen. Het is makkelijk om vanuit je luie zetel commentaar te leveren, maar nu is het de beurt aan jou in Amersfoort! Laat het zelf maar eens zien. Goede samenwerking en je scherpte op standje sambal zijn nodig om de Mol boven de Amersfoortse keien te krijgen. Het ‘Wie is de Mol’-spel wordt gespeeld in de prachtige oude binnenstad van Amersfoort. Geniet al het moois dat ‘Keistad’ je te bieden heeft, maar blijf scherp als een verse peper! De Mol sluit nimmer de ogen en loert als een hyena op zelfs het kleinste kansje om de teamopdrachten in de soep te laten lopen. Wie is te  vertrouwen en wie niet? Daar draait alles om tijdens dit spannende spel. Eigenlijk kun je alleen jezelf vertrouwen. Is voor de rest echt niemand te vertrouwen? Inderdaad, echt niemand. Je leeft vandaag in een volstrekt onbetrouwbare wereld. Ook je tofste collega of de altijd vriendelijke dame van de receptie kunnen jou en je team vandaag heel vals pootje lichten, dus bekijk een ieders handelen met argusogen! Eén ding is zeker: het officiële ‘Wie is de Mol’-spel is een avontuurlijk en meeslepend teambuildingsuitje in Amersfoort dat nog lang vele tongen los zal maken in de gesprekken bij de koffieautomaat.

Wat kun je verwachten tijdens Wie is de Mol in Amersfoort?

De deelnemers worden hartelijk welkom geheten in een horecagelegenheid in het mooie Middeleeuwse centrum van Amersfoort. De spelleider legt de spelregels uit en vervolgens gaan de teams Amersfoort in! Elk team heeft dus een Mol als infiltrant die op sluwe wijze probeert om de opdrachten te verprutsen. De Mol is ruim van te voren ingelicht en is als enige in het team dus helemaal op de hoogte van de teamopdrachten. De wetenschap dat niemand weet wie de Mol is gaat voor knetterende spanningen binnen het team zorgen! Jouw team probeert door de opdrachten te volbrengen de pot zo veel mogelijk aan te vullen. Maar de Mol heeft dus een tegenovergestelde missie: De Mol gaat uiterst behoedzaam te werk  om die pot zo leeg mogelijk te houden. Maar wie in jouw team is nou die stiekemerd die op sneaky wijze de boel probeert te dwarsbomen? Het doel van het team is om dat probleem te tackelen. Werkelijk niemand is dus te vertrouwen, dus ook al jouw handelingen worden met argusogen bekeken door je teamgenoten!

De teams gaan voorzien van een tablet op stap in de Amersfoortse binnenstad. De interactieve ‘Wie Is de Mol-app’ is je gids, steun en toeverlaat tijdens dit zinderende stadsspel! De route brengt je langs tal van bezienswaardigheden van De Keistad zoals De Koppelpoort, Monnikendam, Muurhuizen en de Onze Lieve Vrouwentoren.

Tijdens dit stadsspel in Amersfoort worden alle acties van de Mol vastgelegd. Na afloop van het spel zie je samen met je collega’s onder het genot van een hapje en een drankje terug waar en hoe de Mol te werk is gegaan. Naast de teamprestatie tellen de individuele prestaties. De combinatie van beide prestaties brengt het winnende team naar het erepodium. Maar uiteraard wordt ook de beste Mol gehuldigd. Geniet van deze geweldige en avontuurlijke ervaring tijdens dit superspannende stadsspel in Amersfoort!

Wil je het bedrijfsuitje Wie is de Mol in Amersfoort uitbreiden?

Nu je toch zo fijn met je collega’s in het prachtige en gezellige Amersfoort op stap bent kun je dit personeelsuitje natuurlijk ook opvrolijken met een copieus driegangendiner of een gezellige borrel! Of misschien wil je dit personeelsuitje in Amersfoort starten met een overheerlijke lunch vooraf zodat alle deelnemers met een goed gevulde maag aan het spel beginnen? De invulling van deze leuke en actieve dag laten we aan jou! Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar om er een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s in Amersfoort van te maken!

Offerteaanvraag

Wil je ook graag zo’n bijzonder en avontuurlijk personeelsuitje in Amersfoort boeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Amersfoort is dit uitdagende personeelsuitje ook in andere steden in de regio zoals Utrecht, Arnhem en Zwolle. Dit teamuitje is ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam en Utrecht. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 20 € 39.50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen