Sportdag voor scholen en bedrijven in Amersfoort

» Uitje » Sportdag-voor-scholen-en-bedrijven-in-amersfoort-e-o

sportief

Ervaar een dag vol plezier, sportiviteit en competitie tijdens onze sportdag in Amersfoort voor bedrijven en scholen. Kies uit een ruim aanbod leuke en uitdagende spellen op prachtige locaties in en rond Amersfoort. Voor elk niveau en veilig begeleid door onze ervaren sportbegeleiders. Sluit de dag af met een gezellige borrel of diner.

Inclusief

 • Gezamenlijke warming-up
 • Professionele begeleiding
 • Spelmaterialen
 • Versterken van de teamspirit binnen de groep
 • Indien gewenst in het Engels
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

3 uur

34.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 34.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 36.50 p.p. excl BTW

*Groepen met minder dan 30 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 30 personen geldt een standaardtarief van 30 personen.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Sportdag voor bedrijven en scholen in Amersfoort

Tijdens deze dag even geen werk, vergaderingen, presentaties of colleges! Een dag vol plezier, sportiviteit, competitie en gezelligheid in de keistad. Op deze sportdag voor bedrijven en scholen gaan de teams de fysieke uitdaging met elkaar aan. Uitjesbureau Amersfoort biedt een ruime keuze aan leuke en uitdagende spellen!

Meet de krachten tijdens de sportdag voor bedrijven en scholen in Amersfoort!

Er bestaan twee soorten mensen: aan de ene kant van het spectrum  de sportieve mensen, en aan de andere kant bestaan er mensen die minder met sport en conditie hebben. In elk bedrijf en op elke school verschilt de conditie tussen collega’s of medestudenten onderling. In elk bedrijf is er de ietwat corpulente collega met de conditie van een dood paard die schaamteloos de lift naar de eerste verdieping pakt, maar anderzijds kennen we ook allemaal die immer topfitte collega die 15 kilometer naar het werk is komen fietsen en dan ook nog eens fris en fruitig naar de vierde etage dartelt. En alle niveaus van conditie daar tussenin natuurlijk. Daarom stemmen wij het niveau van de spelactiviteiten zodanig af dat de activiteiten voor alle deelnemers prima te doen zijn zonder dat er mensen aan het zuurstof hoeven. Een sportdag in Amersfoort waar elke deelnemer goed aan mee kan doen doen!

Hoe ziet de sportdag voor bedrijven en scholen in Amersfoort eruit?

De deelnemers verzamelen op de gekozen sportlocatie in of rond Amersfoort waarna de speluitleg over de gekozen activiteiten volgt. Als de teams zijn samengesteld en de wedstrijdschema’s bekend zijn kunnen we beginnen!

Deze sportieve dag kan op verschillende locaties in of rond Amersfoort plaatsvinden. Geschikte outdoor recreatiegebieden voor de activiteiten zijn bijvoorbeeld Norwell Outdoor Fitnesspark, Oldskool Outdoor of Recreatiegebied Overbos aan de rand van de stad. Maar misschien hebben jullie zelf een fantastische locatie in gedachten of lenen de weersomstandigheden zich beter voor indoor-activiteiten Indoorcentrum Superfun. En wij kunnen je natuurlijk ook helpen zoeken naar meest geschikte plek voor jullie sportieve personeelsuitje. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar om een prachtige sportieve dag voor jouw bedrijf te organiseren!

Na inspanning volgt ontspanning, dus we sluiten de dag gezamenlijk, moe maar voldaan, af met een drankje en desgewenst een hapje. Even samen de prestaties bepreken.

Deze sportdag is geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je de dag bijvoorbeeld ook beginnen met een  lunch of afsluiten met borrel en/of een heerlijk diner: alles is bespreekbaar. Vertel ons hoe je deze sportdag wilt invullen en wij organiseren het! Uitjesbureau Amersfoort biedt een uitgebreide keuze aan leuke en sportieve activiteiten zoals bijvoorbeeld Zeskamp , Springtapijt of Sterrenslag, maar ook spellen als:

 

 • Funbroek
 • Springslang
 • Springzakken
 • Beachvoetbal
 • Beachvolleybal
 • Wereldballen
 • Bouncehockey
 • American Football
 • Waterrace
 • Slackline
 • Touwtrekken

Je kunt dag zo sportief en zo competitief maken als je je wilt en op elk gewenst niveau laten samenstellen. De gekozen activiteiten staan te allen tijde onder begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde sportbegeleiders. Veiligheid staat bovenaan bij ons!

Offerteaanvraag

Ben jij klaar voor een sportief dagje uit met je collega’s of studiegenoten in Amersfoort? Ga je deze sportieve uitdaging met je collega’s aan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in het mooie Amersfoort is deze sportieve dag ook te boeken in andere steden in de regio zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Arnhem en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Gezamenlijke warming-up
 • Professionele begeleiding
 • Spelmaterialen
 • Versterken van de teamspirit binnen de groep
 • Indien gewenst in het Engels
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

3 uur

34.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 34.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 36.50 p.p. excl BTW

*Groepen met minder dan 30 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 30 personen geldt een standaardtarief van 30 personen.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen