Groepsuitje in Amersfoort

Ben je van plan om een groepsuitje in Amersfoort te organiseren? Fantastisch! Wij staan klaar om je daarbij te ondersteunen. Ontdek via deze pagina onze boeiende teambuilding-activiteiten, groepsuitjes en inspirerende teamtrainingen voor grote groepen. Hier vind je een overzicht van de meest creatieve ideeën voor groepsuitjes in Amersfoort.

groepsuitje in Amersfoort organiseren

Onze expertise ligt in het verzorgen van groepsuitjes voor grote gezelschappen. Het bedenken van unieke arrangementen en originele teambuilding-activiteiten in Amersfoort is een dagelijkse bezigheid voor ons. Stadsspellen en citygames zoals “Geheimen van Amersfoort” en het interactieve “BE SMART” zijn bijzonder vermakelijk om in Amersfoort te ervaren. Naast de opwinding van het spel kun je tevens genieten van onze prachtige stad aan het Spaarne.

Leuke groepsuitjes ideeën

We willen je graag inspireren om een fantastisch groepsuitje in Amersfoort te boeken. Je hebt de keuze uit diverse actieve buitenactiviteiten, zoals, Escape City, Expeditie Robinson of een ander spannend stadsspel in Amersfoort. Als je de voorkeur geeft aan een indoor bedrijfsuitje, neem dan eens een kijkje bij onze pubquiz dinerspellen in Amersfoort. Een groepsuitje met diner is namelijk plezierig voor iedereen! Ontdek onze selectie van dinerspellen voor groepen. Ongeacht je budget kunnen we een uniek groepsuitje voor je organiseren of op maat maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We staan klaar om je te assisteren!

Onze top 3 groepsuitjes

wie is de mol Amersfoort

Wie kent het populaire tv-programma “Wie is de Mol” niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma, ‘IDTV’, bieden wij je de kans om zelf te ervaren hoe het voelt om in de schoenen te staan van een kandidaat, of misschien zelfs van de Mol. Tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort is samenwerken en effectieve communicatie de sleutel tot succes, en daarom is het perfect voor teambuilding!

Charity Escape in Amersfoort

De Charity Escape in Amersfoort is een MVO groepsuitje waarbij je een goed doel steunt. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Samen met je team kies je een goed doel waarvoor je vandaag geld wilt inzamelen. Onze goede doelen stemwijzer staat tot jullie beschikking om hierbij te helpen. Los uitdagende kennisvragen, raadsels en opdrachten op en vertrek vervolgens met een voldaan gevoel naar huis! Doe jij mee in de strijd voor het goede doel?

pubquiz dinerspel Amersfoort

Beleef een hilarische maar vooral gezellige avond met je collega’s tijdens ons geliefde bedrijfsuitje, het Pubquiz dinerspel in Amersfoort. De hele avond draait om teambuilding en heerlijk dineren. Diverse thema’s passeren de revue, waaronder politiek, sport, muziekkennis en films. Ontdek de verborgen talenten van je collega’s en wie weet schitteren jullie als nooit tevoren en eindigen jullie bovenaan het klassement!

groepsuitje op maat in Amersfoort

Heb je interesse in meer informatie en advies over ons groepsuitje in Amersfoort? We staan klaar om uitgebreid met je te overleggen over de doelen, wensen en ideeën. Ons enige doel is om het perfecte groepsuitje in Amersfoort te organiseren voor al je collega’s. Een dag of weekend waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt en over napraat. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

Escape room bedrijfsuitje in Amersfoort

Uitjesbureau Amersfoort staat bovenaan in Nederland als het gaat om escape room bedrijfsuitjes. Onze escape room bedrijfsuitjes vinden niet plaats in een afgesloten kamertje; de hele stad is jullie speelterrein, waardoor ze perfect geschikt zijn voor grote groepen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij onze Escape City of Beach Escape. Als je het liever net iets anders wilt, is onze Canal Escape wellicht iets voor jou en je collega’s. Tijdens dit bedrijfsuitje moeten jullie zien te ontsnappen vanaf een bootje.

Sportieve groepsuitjes

Onze sportieve bedrijfsuitjes in Amersfoort vormen de perfecte combinatie van actieve bezigheid en teambuilding. Een gezonde competitie tussen de teams staat centraal bij een sportief uitje in Amersfoort. Heb jij het in je om de ultieme Robinson te worden tijdens Expeditie Robinson? Of ben je juist geïnteresseerd in diverse sportieve activiteiten tijdens een Sportdag in een van de Amersfoortse parken of op het strand? Uiteraard wacht er een mooie prijs voor de winnaar van de dag.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen