Pubquiz dinerspel Amersfoort

» Uitje » Pubquiz-met-dinerspel-in-haarlem

dinerspel humor quiz

Beleef een oergezellige avond met het Pubquiz Dinerspel in Amersfoort! Test je kennis en geniet van een smakelijk driegangendiner met je collega's. Een perfecte combinatie van plezier en lekker eten! Deze pubquiz is geheel aan te passen aan jullie wensen en kan zelfs gepersonaliseerd worden. Ga de uitdaging aan en verover samen het erepodium! Het spel verloopt tussen de gangen van het diner door, waarbij onze quizmaster de vragen stelt en jullie met een tablet spelen. Tijdens het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert krijg je de kans om te proeven van een heerlijk driegangendiner. De quiz bestaat uit leuke en uitdagende vragen over diverse onderwerpen. Wil je een speciale ronde over je bedrijf of collega's? Geen probleem, dit kunnen we voor jullie regelen! Onze gezellige horeca locatie in de prachtige binnenstad van Amersfoort biedt de perfecte ambiance voor dit unieke bedrijfsuitje.

Inclusief

  • Professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Driegangendiner of BBQ-buffet
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Lunch of diner Prijs lunch of diner los
Lunch vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW
3 gangendiner vanaf € 33,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen

*Houd rekening met eventuele zaalhuur

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Pubquiz Dinerspel in Amersfoort

Weet je wat, zo mogelijk, nog leuker is dan het spelen van een pubquiz met je collega’s in Amersfoort? Er een diner aan vastkoppelen! Tijdens deze avond in Amersfoort geniet je samen met je collega’s van een fantastisch driegangendiner daarbij speel je een vrolijke pubquiz. Tussen de gangen door wordt de algemene kennis getest met rondes vol leuke en uitdagende vragen. Een avond waarbij je na afloop sowieso twee dingen meeneemt naar huis: een goed gevulde buik en een vrolijke lach!

Combineer kennis en copieus dineren tijdens het Pubquiz Dinerspel in Amersfoort!

Hoewel wij van Uitjesbureau natuurlijk alleen maar leuke personeelsuitjes organiseren geven we eerlijk toe dat maar weinig personeelsuitjes kunnen tippen aan een vrolijke avond pubquizzen in Amersfoort met de collega’s. En zo’n leuke avond kan natuurlijk nog veel vrolijker worden als je dat speelt onder het genot van een heerlijk driegangendiner! Dubbele vrolijkheid is dubbel genieten! De pubquiz wordt tussen de gangen van het diner door gespeeld. De algemene kennis van de deelnemers wordt op de proef gesteld met vragen over bekende pubquizthema's zoals actualiteit, sport, muziek, cultuur, film, geschiedenis en sport. Maar de quiz is  geheel naar wens samen te stellen. Zo kan deze pubquiz gepersonaliseerd worden door vragen en opdrachten over je bedrijf of over specifieke collega’s in de quiz op te nemen. Denk hierbij aan een speciale quizronde over een jarige, over een jubilaris of specifiek over het bedrijf. Zo geef je quiz een persoonlijk tintje. In welke vorm je de quiz ook wilt spelen: besef tijdens het spelen goed dat een team van vier mensen over een een behoorlijke stapel kennis beschikt. Iedere deelnemer heeft wel een ‘specialiteit van het huis.’ Dus verenig de krachten, overleg goed met elkaar en gebruik al die samengebalde kennis als de sleutels naar het erepodium!

Hoe verloopt het Pubquiz Dinerspel in Amersfoort?

De deelnemers worden verwelkomd in een gezellige horecalocatie in de prachtige binnenstad van Enschede. De teams worden samengesteld en onze quizmaster zal de spelregels haarfijn uitleggen. Elk team speelt aan een eigen tafel met een tablet. Zodra de regels voor alle deelnemers klip en kaar zijn kan de pubquiz beginnen! Terwijl jij en je teamgenoten tot in de diepste krochten van jullie geheugens zoeken naar de juiste antwoorden zijn de chefs in de keuken volop bezig om mooie borden vol lekkernijen te bereiden.

Na de eerste ronde komt het voorgerecht op tafel en dan is er tijd om gezellig met elkaar bij te praten. Nadat eenieder zich het voorgerecht goed heeft laten smaken en de tafels weer spik en span zijn gaat ronde twee van start!

Na het hoofdgerecht wordt de tussenstand bekend gemaakt en zie je wat jouw team er tot dusverre van heeft gebakken. Tussen het hoofdgerecht en het dessert door spelen we de allesbeslissende finale van pubquiz. Nu gaat het er om spannen! Mocht jouw team op achterstand staan dan is dit hét moment nog een kans om een inhaalslag te maken! Is de achterstand nog te overzien en kun je de andere teams misschien nog voorbijgaan? Of staat jouw team al een Langegracht voor op de concurrentie en koerst jouw team zelfverzekerd als Max Verstappen op de finish af? We gaan het meemaken! Na de finaleronde wordt  het nagerecht geserveerd. Terwijl je samen met collega’s gezellig natafelt telt de strenge doch rechtvaardige jury de scores bij elkaar op en dan wordt het winnende team bekend gemaakt. De winnaars worden gekroond en beloond en keren aan het einde van dit oergezellige personeelsuitje in Amersfoort met een mooie prijs en natuurlijk de eeuwige roem in de tas huiswaarts!

Offerteaanvraag

Dit oergezellige personeelsuitje in Amersfoort kan geheel naar wens worden samengesteld. Zo kan de pubquiz ook tijdens een lunch of een borrel worden gespeeld en zonder diner. Alle wensen en mogelijkheden zijn bespreekbaar! Wil je meer informatie ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Amersfoort kan de pubquiz ook in diverse andere steden in de regio worden geboekt zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Zwolle of Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Driegangendiner of BBQ-buffet
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Lunch of diner Prijs lunch of diner los
Lunch vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW
3 gangendiner vanaf € 33,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen

*Houd rekening met eventuele zaalhuur

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen