Afdelingsuitje in Amersfoort

Ben je van plan een buitengewoon bedrijfsuitje te organiseren in Amersfoort, speciaal voor jou en je collega’s in de zomer van 2024? Bij Uitjesbureau Amersfoort presenteren we diverse arrangementen voor zowel bescheiden als omvangrijke groepen. Ongeacht of je een bedrijfsuitje voor een gezelschap van 20 of wellicht 150 personen op touw zet, het doet er niet toe. Bij elk evenement dat wij opzetten, leggen we de nadruk op het smeden van sociale verbanden, het uitvoeren van samenwerkingsopdrachten en het bevorderen van teambuilding. Maak een keuze uit ons brede scala aan bedrijfsuitjes in de stad van de keistenen, en we zullen er samen een buitengewone dag van maken!

Organiseer een afdelingsuitje in Amersfoort

Bent u druk bezig met de organisatie van een afdelingsuitje in Amersfoort? Wij begrijpen als geen ander dat u graag een uitgebreide keuze wilt hebben. Dit zal u helpen bij het bepalen welk uitje het beste bij uw team past. Om die reden biedt Uitjesbureau Amersfoort een breed en gevarieerd scala aan verschillende activiteiten aan. Onze afdelingsuitjes vinden plaats in het hart van de keistad en starten altijd op een sfeervolle horecalocatie. We werken samen met diverse restaurants en evenementenlocaties in Amersfoort. We zijn goed bekend met de meest fantastische plekken en begrijpen precies welke locatie het beste aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en aarzel niet om vragen te stellen.

Leuke ideeën voor een afdelingsuitje

We willen je niet overladen met een overvloed aan leuke ideeën voor een afdelingsuitje, maar op deze manier kun je wel het overzicht behouden en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor een geweldig bedrijfsuitje. Ben je van plan om indoor of outdoor activiteiten te organiseren? Met een indoor activiteit kun je bijvoorbeeld kiezen voor een van onze dinerspellen. Denk aan een intrigerend moordspel zoals het Moorddiner, of juist een hilarische quizgame zoals Hou van Holland. Tijdens deze tafelspellen geniet je van een voortreffelijk driegangendiner terwijl je een spel speelt met je collega’s.

Misschien geef je de voorkeur aan een outdoor activiteit, vooral als het weer meezit en jullie willen genieten van de frisse lucht en de charmes van de stad. Onze stadsspellen zijn divers, uitdagend en actief. Je legt ongeveer 5 kilometer af tijdens een wandeling door de stad. Wil je Amersfoort nog beter leren kennen? Overweeg dan het Geheimen van Amersfoort stadsspel. Een unieke game waarbij je in teams op zoek gaat naar zoveel mogelijk goed bewaarde geheimen!

Onze top 3 afdelingsuitjes

Wie is de mol the official game

Een bedrijfsuitje in Amersfoort dat draait om vertrouwen en spanning. Bij Wie is de Mol The Official Game kun je niemand van je teamgenoten echt vertrouwen, want er zit namelijk een Mol in elk team die de opdrachten probeert te saboteren. Tijdens dit uitje beleef je alle waanzinnige filmpjes, ontmoet je bekende acteurs, maak je gebruik van jokers en vrijstellingen, luister je naar de herkenbare Wie is de Mol-tunes, en wordt de eindtest met 10 vragen over het gedrag van de Mol afgenomen. Vertrouw niemand tijdens dit spel, want in elk team bevindt zich een Mol die er alles aan zal doen om de opdrachten te dwarsbomen.

escape city Amersfoort stadsspel

Escape City in Amersfoort biedt een opwindend en actief teamuitje waarbij je de spanning al vanaf de eerste minuut kunt voelen. Het betreden van uitdagende situaties, het uitvoeren van opdrachten, het oplossen van raadsels en het kraken van codes met behulp van een tablet maken allemaal deel uit van dit ultieme teamspel. Gedurende deze zenuwslopende escape game bevind je je in een afgesloten deel van de stad. Dit bedrijfsuitje is perfect geschikt voor grote groepen! Heb jij het in je om alle antwoorden te vinden en slaagt jouw team erin om binnen de gestelde tijd te ontsnappen? Laat jezelf uitdagen!

expeditie robinson Amersfoort

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van deelnemers aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson? Dit is je kans! Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Amersfoort til je teambuilding naar een geheel nieuw niveau. Bereid je voor op bizarre en hilarische opdrachten die zowel fysiek als mentaal een beroep doen op al je vaardigheden en doorzettingsvermogen. Het programma omvat 6 verschillende rondes, elk met een uitdagende proef. Alle teams strijden tegen elkaar en verdienen punten tijdens de opdrachten. Wie zal er uiteindelijk als de overwinnaar van Expeditie Robinson uit de bus komen?

afdelingsuitje organiseren in Amersfoort

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Amersfoort? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen voor bedrijven in Amersfoort

Een quiz organiseren als afdelingsuitje in Amersfoort is altijd een goed idee. Onze quizzen staan garant voor een geweldige avond vol humor, gezelligheid en leuke, originele en actuele quizvragen. Wij bieden quizzen aan met verschillende thema’s. Ga je voor de traditionele Pubquiz of kies je voor een thema quiz zoals Hou van Holland of Ranking your Colleagues? Onze quizzen zijn los te boeken, maar ook als dinerspel of in combinatie met een uitgebreid arrangement. Geef ons je wensen door voor jouw ideale afdelingsuitje en samen met onze event managers organiseren wij een geweldige middag of avond voor jou en je collega’s!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen