Ontdek de Mol dinerspel in Amersfoort

» Uitje » Ontdek-de-mol-dinerspel-in-amersfoort

bekend van TV dinerspel

Ontdek de Mol tijdens een zinderend dinerspel in Amersfoort! Tijdens dit bijzonder gevarieerde bedrijfsuitje combineer je een overheerlijk driegangendiner met teambuilding en een spannend spel. Vorm teams en werk samen tussen de gangen door om de opdrachten succesvol te volbrengen, maar pas op: één van je teamleden bedondert de boel! In elk team bevindt zich een Mol met als missie om alles in het honderd te laten lopen. Hoe snel heb jij de Mol door? Of ben jij het gewoon stiekem zelf?

Inclusief

  • Een professionele spelleider   
  • Spelmateriaal per team  
  • Driegangendiner in een horecalocatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>50 € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 26,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 29,50 p.p. excl. BTW
Lunch of diner Prijs lunch of diner los
Lunch vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW
3 gangendiner vanaf € 33,50 p.p. excl. BTW
*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol Dinerspel in Amersfoort

Het Ontdek de Mol Dinerspel in Amersfoort is een bijzonder gevarieerd bedrijfsuitje. Een superspannend spel wordt gecombineerd met een overheerlijk driegangendiner. Er worden teams gevormd en deze teams werken tussen de gangen van een overheerlijk diner door samen om de opdrachten succesvol te volbrengen, maar één van de teamleden bedondert de boel. In elk team bevindt zich een Mol die als missie heeft om alles in het honderd te laten lopen. Hoe snel heb jij de Mol door? Of ben jij het gewoon stiekem zelf?

Betrap de Mol tijdens dit zinderende dinerspel in Amersfoort!

Tijdens dit teamuitje in mooi en gezellig Amersfoort geniet je samen met je collega’s van een copieus driegangendiner. Tot zover het ontspannende gedeelte van de avond, want tussen de gangen door speel je in teamverband het bloedspannende en uitdagende dinerspel "Ontdek de Mol". Zorg dat al je voelsprieten en focus op de scherpste stand staan! Elk team herbergt namelijk een Mol die de opdrachten probeert te verknallen. De Mollen zijn al langere tijd tot in detail op de hoogte van hun rol en hebben ruim de tijd gehad om te bedenken hoe zij de opdrachten op gewiekste wijze kunnen saboteren. Het team en De Mol staan zonder het van elkaar te weten lijnrecht tegenover elkaar in het spel: het doel van het spel is om met het team de opdrachten te volbrengen en zo veel mogelijk geld voor de pot te verdienen. De Mol zal er juist alles aan doen om dat bedrag zo laag mogelijk te houden. Welke teams slagen er in om de Mol te betrappen?

Wat kun je verwachten tijdens het Ontdek de Mol Dinerspel in Amersfoort?

De deelnemers van dit personeelsuitje verwelkomd in een horecalocatie in de sfeervolle en historische binnenstad van Amersfoort. Na de speluitleg worden de teams gevormd en dan gaat het spel van start! Probeer als team om de opdrachten succesvol te volbrengen, maar bedenk goed dat werkelijk geen één van je teamgenoten te vertrouwen is! Nee, ook je favoriete collega niet, dus houd elkaars handelen scherp in de gaten. Tussen de gangen van het diner door voer je met jouw team opdrachten uit. Denk aan codes, raadsels en hersenkrakers.

Als het dessert wordt geserveerd komen de Mollen, voor zover ze nog niet zijn betrapt, weer boven de grond. De winnaars van het spel worden in het zonnetje gezet met een mooie prijs en de eeuwige glorie. Na afloop kun je zien hoe De Mol in alle geniepigheid te werk is gegaan want dan worden de Mol-acties gedeeld. Natuurlijk krijgt de beste Mol ook de welverdiende eer toebedeeld. Had jij de juiste Mol in het vizier? Eén ding is zeker: over dit personeelsuitje in Amersfoort zal nog lang worden nagepraat!

Offerteaanvraag

Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s  dit spannende dinerspel te spelen en denk jij dat je de Mol kunt ontmaskeren? Of ben je zelf juist een fantastische Mol? Ontdek het tijdens dit spannende en uitdagende dinerspel in Amersfoort. Dit bedrijfsuitje kan geheel op maat worden samengesteld. Zo kun je het spel bijvoorbeeld ook tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch spelen. Of misschien heb je zelf een prachtlocatie in gedachten? Alle wensen zijn bespreekbaar om er een fantastische dag voor jouw bedrijf van te maken! Dit teambuilding uitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals bijvoorbeeld Utrecht, Zwolle en Arnhem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider   
  • Spelmateriaal per team  
  • Driegangendiner in een horecalocatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>50 € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 26,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 29,50 p.p. excl. BTW
Lunch of diner Prijs lunch of diner los
Lunch vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW
3 gangendiner vanaf € 33,50 p.p. excl. BTW
*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen