Win voor de Voedselbank Stadsspel in Amersfoort

» Uitje » Win-voor-de-voedselbank-amersfoort-stadsspel

citygame MVO

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring voor jou en je collega's? Dan hebben wij dé perfecte activiteit voor jullie: het Stadsspel Win voor de Voedselbank Amersfoort! Dit bijzondere bedrijfsuitje staat garant voor een dag vol plezier, teambuilding en het steunen van een goed doel.

Inclusief

 • Een professionele spelleider 
 • Donatie van €5,- p.p. voor de Voedselbank Haarlem
 • Professionele spelmaterialen 
 • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

28.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Stadsspel Win voor de Voedselbank Amersfoort

Dit is hét bedrijfsuitje dat alleen maar winnaars kent. Het maatschappelijk verantwoorde personeelsuitje Win voor de Voedselbank doet namelijk niet aan verliezers! Iedereen wint, zowel jij als de maatschappij. Jij en je collega’s spelen een uitdagend spel waarmee een fijn bedrag bij elkaar wordt gespeeld om de Voedselbank Amersfoort een broodnodig financieel steuntje in rug te geven!

Win voor de Voedselbank Amersfoort: no time for losers!

Kan jij slecht tegen je verlies of ben je het gewoon niet zo gewend? Nou, dat komt dan perfect uit, want tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort zijn er alleen maar winnaars! No time for losers! Dat klinkt als te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo! Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank Amersfoort voer je samen met je collega’s in teams diverse opdrachten uit. Opdrachten die gaan van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontcijferen van codes en raadsels. Tijdens dit bedrijfsuitje in de keistad zetten wij ons keihard in om de Voedselbank Amersfoort een letterlijk broodnodige financiële meevaller te geven. De Voedselbank kan al een pakket samenstellen voor 5 euro. Dat kleine bedrag is voldoende om een gemiddeld gezin gezin van een voedzame maaltijd te voorzien. Zoals gezegd: dit bedrijfsuitje kent echt alleen maar winnaars: jij en je collega’s hebben een geweldig leuke dag en de Voedselbank Amersfoort kan nóg meer goed werk verrichten van het bij elkaar gespeelde geldbedrag!

Wat kun je verwachten van het personeelsuitje Win voor de Voedselbank Amersfoort?

De deelnemers aan dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje in Amersfoort worden verwelkomd in een horecalocatie in de prachtige oude binnenstad. De spelleider geeft een introductie en legt de spelregels uit. Het is ook mogelijk om vooraf een presentatie te laten verzorgen door een medewerker van de Voedselbank Amersfoort, dan zie en hoor je echt waarvoor je speelt. Na de speluitleg worden er teams gevormd en dan trekken jij en je collega’s de stad in, voorzien van een tablet en de benodigde spelmaterialen. De teams moeten verschillende opdrachten volbrengen om zo een lekker bedrag te verdienen voor de Voedselbank Amersfoort. Hoewel er dus verschillende teams zijn strijden de teams tijdens dit spel niet tegen maar juist mét elkaar. Tijdens dit bedrijfsuitje worden er punten verdiend voor de voedselbank. De benodigde ingrediënten om die punten te verdienen zijn tactiek, samenwerking en overleg en daarbij voege men een flinke schep enthousiasme en inzet! Hoe meer punten hoe meer munten! Wanneer het spel klaar is wordt er een cheque overhandigd aan de Voedselbank Amersfoort met daarop het bedrag dat jij en je collega’s bij elkaar hebben gespeeld. Omdat wij van Uitjesbureau Amersfoort graag delen in de euforie van winnaars doneren wij bovenop dat bedrag ook nog eens 5 euro per deelnemer aan de Voedselbank Amersfoort.

Offerteaanvraag

Boek dit maatschappelijk verantwoorde stadsspel voor jou en je collega's en steun daarmee de Voedselbank Amersfoort! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit ongelooflijk mooie en nuttige personeelsuitje dat alleen maar winnaars kent is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam en Leiden. 

 

Veelgestelde vragen (FAQs):

 1. Is het Stadsspel Win voor de Voedselbank Amersfoort geschikt voor minder dan 20 personen Ja, Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.
 2. Moeten we vooraf ervaring hebben met dit soort spellen? Nee, ervaring is niet nodig. Het spel is ontworpen voor alle deelnemers, ongeacht ervaring.
 3. Kunnen we zelf de route kiezen tijdens het spel? Jazeker! Het spel stelt jullie in staat om de stad op een leuke en avontuurlijke manier te verkennen.
 4. Hoe lang duurt het spel gemiddeld? Het spel duurt meestal ongeveer 3,5 uur, inclusief de introductie en afsluiting.
 5. Kan het Stadsspel Win voor de Voedselbank Amersfoort ook op een doordeweekse dag worden georganiseerd? Ja, het spel kan op elke gewenste dag worden georganiseerd, inclusief doordeweekse dagen.
Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Een professionele spelleider 
 • Donatie van €5,- p.p. voor de Voedselbank Haarlem
 • Professionele spelmaterialen 
 • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

28.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen