Ranking your Colleagues – Quiz editie in Amersfoort

» Uitje » Ranking-your-colleagues-quiz-editie-amersfoort

bekend van TV humor quiz

Ontdek elkaars geheimen en lach je een breuk tijdens het hilarische bedrijfsuitje: Ranking Your Colleagues Quiz Editie in Amersfoort! Leer je collega's echt kennen tijdens deze gezellige en openhartige quiz, gebaseerd op het bekende TV-programma 'Ranking The Stars'. Beantwoord eerlijk de meest grappige en verrassende stellingen over je collega's en ontdek hoe jullie elkaar zien in verschillende situaties. Misschien kom je erachter dat je sommige collega's al jarenlang verkeerd hebt ingeschat, of juist precies goed! Niets blijft onbesproken tijdens dit personeelsuitje vol hilariteit in Amersfoort.

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • Digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Personeelsuitje Ranking Your Colleagues Quiz Editie in Amersfoort

Verstoppen is kansloos tijdens dit gezellige en hilarische bedrijfsuitje in Amersfoort, want alle deelnemers gaan met de billen bloot! Het spel is gebaseerd op het populaire TV-programma ‘Ranking The Stars’. Je moet eerlijk antwoord geven op de meest uiteenlopende grappige stellingen over je collega’s. Lach, maar lach niet te hard, want ook jij moet eraan geloven!

Leer elkaar écht kennen tijdens de Ranking Your Colleagues Quiz Editie in Amersfoort!

Hoe goed ken jij je collega’s nou echt? Dat is de centrale vraag tijdens het vrolijke bedrijfsuitje Ranking Your Colleagues Quiz in Amersfoort. Na deze weten jullie heel veel meer van elkaar! Tijdens dit bedrijfsuitje zie je de diepe gronden van de stille wateren. Net als bij het populaire TV-programma ‘Ranking the Stars’ rangschikken jij en je collega’s elkaar op compleet uiteenlopende stellingen. Hoe schat jij je collega’s in bepaalde situaties of qua gewoontes in en omgekeerd krijgen jou collega’s dezelfde vragen over jou: hoe kijken zij naar jou? Misschien heb je collega’s die je al jaren kent al jaren verkeerd ingeschat, of zij jou. Of wellicht wordt het beeld dat je van iemand had juist bevestigd. Daar kom je allemaal achter. Niets blijft onbesproken tijdens dit openhartige en bij vlagen hilarische bedrijfsuitje in Amersfoort!

 

Wat kan je verwachten tijdens dit personeelsuitje in Amersfoort?

Als we dit bedrijfsuitje in Amersfoort zien als een mooi gerecht dan is de voorpret de marinade die flink de tijd heeft gehad om in te trekken. Iedere deelnemer krijgt namelijk een lijst met stellingen die ingevuld moeten worden via onze digitale vragenlijst. De deelnemers hebben dus ruimschoots de tijd om goed over de stellingen na te denken. De ingezonden antwoorden zijn het belangrijkste ingrediënt van de quiz.

Jij en je collega’s worden verwelkomd in een gezellige horecagelegenheid in het sfeervolle centrum van Amersfoort. Na een korte introductie en de uitleg van de spelleider gaat het ranken beginnen. Zeker in het begin is het natuurlijk spannend om te zien hoe iedereen elkaar inschat en dat levert gegarandeerd hilarische taferelen op! Na afloop van dit Amersfoortse bedrijfsuitje weet iedereen een stuk meer over elkaar dan bij de start van het spel en tevens weet iedereen nu ook wie er het beste of slechtste is in het inschatten van de collega’s. De winnaar wordt uiteraard gekroond en beloond en gaat naar huis met een prachtige prijs en de eeuwige roem!

Wij van Uitjesbureau Amersfoort hebben uiteraard een complete vragenlijst klaarliggen, maar nog leuker is het om zelf thema’s of stellingen bij ons aan te leveren of een speciale ronde over een jarige of een jubilaris te maken. Op die manier geef je dit personeelsuitje een persoonlijke touch. Wat er ook allemaal ter tafel komt: het personeelsuitje Ranking Your Colleagues Quiz Editie is een personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Dit bedrijfsuitje in Amersfoort is geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je alleen de quiz spelen, maar het is bijvoorbeeld ook leuk om dit toch al vrolijke personeelsuitje nog meer op te vrolijken met een uitgebreide lunch vooraf, een copieus diner of een gezellige borrel. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar om een fantastische dag voor jou en je collega’s te organiseren!

Offerteaanvraag

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Dit bedrijfsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • Digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen