Geniet van Cultureel Amersfoort

» Uitje » Geniet-van-cultureel-amersfoort

arrangement teambuilding

Wil je samen met je collega's een dag vol cultuur en gezelligheid beleven? Kies dan voor ons veelzijdige bedrijfsuitje in Amersfoort! We nemen je mee op een culturele ontdekkingsreis door de prachtige Keistad, waarbij we de geschiedenis en het heden van deze bijzondere stad verkennen. Onze enthousiaste stadsgids laat je alle verborgen schatten van Amersfoort zien en vertelt boeiende verhalen die je zeker zullen verrassen.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Geniet van Cultureel Amersfoort

Behalve een lust voor het oog is Amersfoort ook een echte cultuurstad! De stadsgids leidt jou en je collega’s langs de vele bijzondere plekken van de Keistad. Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je alles te weten over de rijke geschiedenis, maar ook over het minstens zo interessante heden van de prachtstad aan de Eem. Buiten de fijne wandeling staan er uiteraard ook een museumbezoek en een stadsspel op het programma. Zo leer je Amersfoort kennen door de ogen van echte Amersfoorters!

Maak kennis met de culturele Keistad Amersfoort!

In het mooie middelpunt van Nederland komen heden en verleden op prachtige wijze samen. De Amersfoortse binnenstad is dan weliswaar doordrenkt van historie, maar is ook met z’n tijd meegegaan. Dat maakt Amersfoort tot een stad die het verleden koestert, het heden omarmt en fris vooruit kijkt naar de toekomst. Een rasechte Amersfoorter gidst je tijdens dit teamuitje langs de talloze hoogtepunten van de stad en weet daar boeiend en vol trots over te vertellen. Al wandelend door het Middeleeuwse centrum en luisterend naar de verhalen van onze stadsgids komt de indrukwekkende geschiedenis van de Keistad voor je ogen tot leven! Na de wandeling, een museumbezoek naar keuze en een uitgebreide lunch is het tijd voor een gezellig en uitdagend stadsspel met de collega’s!

Hoe ziet het bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Amersfoort eruit?

De deelnemers worden hartelijk welkom geheten in het centrum van Amersfoort en vanaf daar leidt onze stadsgids jullie rond door de mooie oude binnenstad. Een museumbezoek ontbreekt uiteraard niet tijdens dit culturele bedrijfsuitje! Nou is Amersfoort al een bezienswaardigheid op zich als stad, maar afhankelijk van de culturele interesse van de deelnemers is er een royale keuze aan musea! Om maar even een kleine greep uit het aanbod te doen: Het geboortehuis van Amersfoorter Mondriaan, of maak een mooie reis terug naar 1907 in het de Mannenzaal van Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Museum Flehite, Het Mariënhof, Het Cavaleriemuseum of Kunsthal Kade. Amersfoort is voor ieder was wils! Na het museumbezoek is er een uitgebreide lunch in een gezellige horecalocatie in het centrum van Amersfoort. Nadat de deelnemers zich te goed hebben gedaan aan de uitgebreide lunch, is het tijd voor het gekozen stadsspel. De spelleider legt de spelregels uit en daarna gaan we beginnen!

Uitjesbureau Amersfoort biedt een ruime keuze aan spannende en uitdagende stadsspellen aan, zoals bijvoorbeeld de Wie is de Mol Game, Escape City of Monopoly Streets. Tijdens het stadsspel gaan de deelnemers in teams de Amersfoortse binnenstad in om opdrachten uit te volbrengen. De opdrachten lopen, afhankelijk van het gekozen spel, uiteen van kennisvragen tot opdrachten.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jullie wel even klaar zijn met wandelen en actief bezig zijn. In dat geval kun je ook kiezen voor een leuke indooractiviteit. Denk bijvoorbeeld aan onze altijd vrolijke pubquiz, het Hou van Holland-spel of het hilarische Ranking Your Colleagues-spel. Dit personeelsuitje in Amersfoort kan geheel naar wens actief, spannend of juist ontspannend ingevuld worden, dat laten we geheel aan jullie

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsuitje in Amersfoort wordt geheel naar wens samengesteld. Laat ons weten hoe je de dag graag ingevuld ziet en dan zorgen wij er voor dat jij en je collega’s een onvergetelijke dag zullen hebben! Dit culturele arrangement kan indien gewenst ook worden uitgebreid met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere grote steden in het zoals Utrecht, Arnhem en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen