Vergaderen en Stadsspel in Amersfoort

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-amersfoort

arrangement teambuilding

Combineer zakelijk met plezier tijdens dit veelzijdige bedrijfsuitje in historisch Amersfoort. Vergader in de ochtend en ontspan met uitdagende stadsspellen of een gezellige pubquiz in de middag. Werk en ontspanning vloeien perfect samen tijdens dit onvergetelijke personeelsuitje in Amersfoort!

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Vergaderen en stadsspel in Amersfoort

Combineer het nuttige met het aangename tijdens dit gevarieerde teamuitje in historisch Amersfoort. De dag start met vergaderingen en workshops, maar in de middag is het de hoogste tijd om te ontspannen met je collega’s in de mooie oude binnenstad van de Keistad. Uitjesbureau Amersfoort biedt een breed scala aan uitdagende en actieve stadsspellen, maar ook activiteiten zoals bijvoorbeeld een pubquiz of een mooie stadswandeling in combinatie met een copieus driegangendiner behoren tot de mogelijkheden.

Werk en ontspanning vloeien samen in Amersfoort!

Nadat het zakelijke gedeelte van dit bedrijfsuitje in Amersfoort is afgerond worden de laptops dichtgeklapt en schakelen we door naar het ontspannende gedeelte van de dag. Na een met presentaties, workshops en een berg informatie gevulde ochtend ben je intussen wel toe aan een middagje ontspanning. Het werk zit erop voor vandaag, dus we gaan door naar deel twee van dit personeelsuitje! Na een uitgebreide lunch kan de middag geheel naar wens worden ingevuld. Zo kan er bijvoorbeeld een spannend en uitdagend stadsspel zoals ‘Wie is de Mol’, ‘Escape City’ of ‘Monopoly Streets’ worden gespeeld. Dat zijn uitdagende en actieve stadsspellen waarbij je in teams middels het voltooien van opdrachten de strijd met elkaar aanbindt. Maar mochten jij en je collega’s de avond wat luchtiger in willen vullen dan is een gezellige pubquiz met een overheerlijk driegangendiner en/of een borrel een absolute aanrader! Werk en ontspanning vloeien perfect samen tijdens dit nuttige, maar bovenal gezellige personeelsuitje in Amersfoort!

Wat kun je verwachten van deze dag in Amersfoort?

De dag begint met het zakelijke gedeelte. Een vergadering, een workshop, een presentatie of wat er verder ook maar op de planning staat. Deze bijeenkomst kan plaatsvinden op een zelfgekozen locatie, maar bijvoorbeeld ook in een horecalocatie in Amersfoort waar een aparte ruimte kan worden gereserveerd. Nadat het zakelijke eerste gedeelte van de dag is afgesloten gaat de knop om en is het tijd voor een uitgebreide lunch als voorbereiding op het ontspannen tweede gedeelte van de dag. De deelnemers beginnen zo met een rijkelijk gevulde maag aan de tweede helft!

Hoe spannend of hoe ontspannend je het middagprogramma wil invullen is helemaal aan jullie. Van stadsspel tot quiz en alles er tussenin: alles is bespreekbaar. Dit arrangement is ook nog verder uit te breiden met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om deze dag in het prachtige Amersfoort tot een onvergetelijk personeelsuitje voor jou en je collega’s om te toveren!

Offerteaanvraag

Heb je interesse in dit veelzijdige arrangement in Amersfoort waarbij werk en ontspanning hand in hand gaan? Neem dan contact met ons op! Behalve in Amersfoort is dit arrangement ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle of Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen