Penoze Amersfoort

» Uitje » Amersfoortse-penoze

spanning stadsspel teambuilding

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amersfoort met Penoze! Tijdens dit spannende stadsspel bevind je je plotseling in de duistere wereld van drugsdeals en achtervolgingen. Samen met je collega's moet je een lading drugs zien kwijt te raken om uit handen van de Amersfoortse penoze en de politie te blijven. Werk samen, communiceer slim en maak strategische beslissingen om de missie te volbrengen.

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Gebruik van de tablet en Penoze-app  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 27,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Penoze in Amersfoort

Tijdens het bedrijfsuitje Penoze in Amersfoort kun je plakken snijden van de spanning! Plotseling bevinden jij en je collega's je namelijk in een bijzonder lastig parket. Waar het leven normaliter ontspannen voorbij drijft als een bootje op een fraaie lentedag door de schitterende grachten van Amersfoort bevinden jij en je collega's nu in woelig vaarwater. Jij en je collega's zijn namelijk verzeild geraakt in de Amersfoortse onderwereld! Om uit deze vervelende situatie te ontsnappen moeten jij en je collega's een flinke partij drugs smokkelen. Een zinderend personeelsuitje!

Blijf Uit Handen van de Amersfoortse Penoze!

Het misdaadspel Penoze in Amersfoort is een ongelooflijk spannend en actief teamuitje in de gezellige oude binnenstad van Amersfoort. Hoewel, zo gezellig is het nu even niet in de Keistad voor jou en je collega's! Jij en je collega's zitten namelijk behoorlijk in de penarie. De situatie is namelijk als volgt: door een aantal dubieuze contacten van je werkgever zijn jij en je collega's plotseling betrokken geraakt bij een nogal omvangrijke drugsdeal. Jullie zijn daardoor in het onwenselijke bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. Leg dat maar eens maar uit aan de rechter. Dat wordt een lastig verhaal. Dus de missie is klip en klaar: zorg dat je zo snel mogelijk van dat spul afkomt! De drugs door het toilet spoelen of zomaar in de Eem laten wegdrijven is geen optie, want jullie staan op de radar. Aan jouw team dus de opdracht om een oplossing te vinden! Weet jouw team de drugs handig weg te sluizen of is jouw team een prooi voor de Amersfoortse recherche of, erger nog, de Amersfoortse penoze onder leiding van de beruchte crimineel Karel de Kei?

Wat Kun je Verwachten van het Bedrijfsuitje Penoze in Amersfoort?

De deelnemers aan dit zenuwslopende stadsspel worden verwelkomd door de spelleider in een horecalocatie in het historische centrum van de keistad Amersfoort. Daar krijgen jij en je collega's alle informatie omtrent de drugsdeal en hoe de situatie zo uit de hand is gelopen. Een feit is dat jullie als team nu zwaar in de ratsmodee zitten: jullie moeten jezelf zien te verlossen van een stevige lading drugs. Het gaat om een behoorlijke berg cocaïne, 1000 kilo. Dat is bepaald geen recreatieve voorraad, dus hoe kom je daar vanaf? Hoe gaat jouw team dit probleem te lijf?

Na de speluitleg gaan de teams meteen aan de slag! Elke seconde telt. Jouw team wordt niet alleen op de hielen gezeten door de Amersfoortse politie, maar ook door kopstukken uit de Amersfoortse onderwereld. De teams zijn op de vlucht. Het doel is om als de bliksem van die berg cocaïne af te komen. Maar gaat jouw team dit varkentje wassen? Samenwerking en goede, duidelijke communicatie zijn belangrijke wapens tijdens dit enerverende stadsspel. Er wordt in teamverband gespeeld, maar de teams kunnen ook pacten sluiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voorraadjes bij andere teams onder te brengen, maar omgekeerd kan het natuurlijk ook dat zij dit aan jouw team voorstellen. Hoe gaat jouw team hiermee dealen? Letterlijk en figuurlijk. Hoe zorg je ervoor dat jouw team geen problemen krijgt? Via de speciale 'Penoze' app kun je de andere teams lokaliseren en zien hoeveel aan voorraad zij nog in bezit hebben. Tijdens het zenuwslopende stadsspel kan er van alles gebeuren en dat houdt het spel tot het laatste moment krankzinnig spannend. Lukt het jouw team om als eerste om die enorme voorraad coke op een handige manier kwijt te raken en zo uit de grijpgrage handen van politie en Karel de Kei te blijven? Dan kroont jouw team zich tot de beste drugssmokkel bende van Amersfoort in dit spannende bedrijfsuitje!

Offerteaanvraag

Durf jij de uitdaging aan om dit super spannende personeelsuitje Penoze in Amersfoort te spelen met je collega's? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje in Amersfoort is geheel naar wens in te richten. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de dag op te vrolijken met een uitgebreide lunch vooraf, een copieus diner of een gezellige borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om er een onvergetelijk personeelsuitje voor jou en je collega's van te maken. Dit personeelsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in diverse andere grote steden in de regio zoals Utrecht, Arnhem en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Gebruik van de tablet en Penoze-app  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 27,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen