De Duurzaamste Mens | Educatieve game Amersfoort

» Uitje » Escape-dinner-amersfoort

humor quiz teambuilding

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor organisaties, biedt De Duurzaamste Mens in Amersfoort een dynamische benadering om deze uitdaging aan te gaan. Dit programma zet in op de betrokkenheid van medewerkers en biedt een stimulerende en leerzame ervaring, geïnspireerd door het populaire televisieprogramma "De Slimste Mens".

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Educatief Bedrijfsuitje de Duurzaamste Mens

In de voortdurende zoektocht naar betekenisvolle en verbindende activiteiten binnen organisaties, biedt De Duurzaamste Mens een opwindende mogelijkheid om de weg naar duurzaamheid te verkennen. Dit programma benadrukt het belang van medewerkers bij het verankeren van duurzaamheid in de organisatie, en dit alles op een boeiende en educatieve manier. Wist je bijvoorbeeld dat elke minuut een vrachtwagen vol plastic in de oceanen belandt? En dat om een reis van 20.000 km (retour Amsterdam - Bali) te compenseren, je vijf jaar lang veganistisch zou moeten eten? Vaak wordt duurzaamheid gezien als een saai onderwerp, maar eigenlijk is het buitengewoon interessant en biedt het enorme kansen voor verbetering. De Duurzaamste Mens is geïnspireerd door het bekende televisieprogramma "De Slimste Mens" en biedt teams van vier collega's de kans om samen de uitdaging aan te gaan en te strijden om de eervolle titel van De Duurzaamste Mens.

Wat valt er te verwachten tijdens de Duurzaamste Mens?

Tijdens deze reis zullen deelnemers onder andere hun eigen impact op het milieu berekenen, ontdekken wat een duurzame economie inhoudt, leren hoe kleine acties grote verschillen kunnen maken, prioriteiten stellen in duurzaamheid en met een reeks handige vuistregels naar huis gaan, allemaal beginnend met de letter "R". Door middel van dit programma leren deelnemers spelenderwijs meer over duurzaamheid en hoe zij als individu en als organisatie een positieve maatschappelijke impact kunnen hebben. In de finale krijgt het publiek (de collega's die niet in de finale zijn beland) een aantal vragen voorgelegd. De finalisten moeten raden wat het publiek heeft geantwoord. Degene die zijn collega's het beste kent, mag zichzelf de Duurzaamste Mens van de organisatie noemen!

Als extra's biedt het programma de mogelijkheid om een publieksprijs uit te reiken, kunnen de vragen worden aangepast aan de wensen en het thema van de opdrachtgever, en is er een vervolgtraject beschikbaar in samenwerking met onze partner 'Robin Good', een bedrijf dat organisaties begeleidt op hun reis naar duurzaam ondernemen. Laten we samen de kleine successen vieren en elkaar blijven motiveren, zelfs als de eerste stappen nog klein lijken!

Offerteaanvraag

Dit duurzame bedrijfsuitje in Amersfoort is een geweldige manier om de teamspirit te versterken! Ontdek nieuwe talenten van je collega's en stimuleer de creativiteit binnen jullie team door de uitdagende vragen en opdrachten uit te voeren. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen