Pubquiz in Amersfoort

» Uitje » Pubquiz-in-amersfoort

humor oergezellig quiz

Ben je op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje in Amersfoort dat garant staat voor gezelligheid, teambuilding én een gezonde dosis competitie? Zoek niet verder! Onze Pubquiz in Amersfoort is al jarenlang een razend populair evenement en staat bekend om de onvergetelijke avonden die teams tegen elkaar strijden voor de roem en de eer.

Inclusief

 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Mogelijkheid tot eigen quizronde  
 • Professionele quizmaster  
 • Prijsuitreiking  
 • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Pubquiz in Amersfoort

Even in alle eerlijkheid: er gaat maar weinig boven een gezellige avond pubquizzen samen met je collega’s! Dit personeelsuitje in Amersfoort gooit al jaren hoge ogen als een van onze meest geboekte personeelsuitjes in Amersfoort. Onder het genot van een heerlijke versnapering spelen de teams tegen elkaar voor de roem en de eer!

Test je Parate Kennis tijdens de Pubquiz in Amersfoort!

Tijdens deze pubquiz in Amersfoort geven wij je sowieso één keiharde garantie: jij en je collega’s hebben sowieso een waanzinnig gezellige avond! Maar hoewel de gezelligheid en de vrolijkheid de boventoon voeren, zul je zien dat naarmate de quiz vordert er toch een competitieve sfeer ontstaat. Zeker als de teams aan elkaar gewaagd zijn, wil je toch winnen! Welk team beschikt over de breedste parate algemene kennis? Bekende pubquiz-onderwerpen als actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film passeren de revue. In teams gaan jij en je collega’s de kennisstrijd aan met elkaar. De pubquiz in Amersfoort kan worden gespeeld op een teamtablet, maar we kunnen de Pubquiz natuurlijk ook op de klassieke manier met pen en papier spelen. Je zult er versteld van staan hoeveel parate kennis er nog in de krochten van je geheugen rondzweeft!

Wat kun je verwachten tijdens de Pubquiz in Amersfoort?

De deelnemers aan onze Amersfoortse Pubquiz worden welkom geheten in een gezellige horecalocatie in de mooie historische binnenstad van de Keistad. Na de speluitleg door de quizmaster van dienst gaat de quiz beginnen! Elke quizronde heeft een eigen thema. Tijdens dit teamuitje wordt de algemene kennis van jou en je collega's flink getest. Dat jij bijvoorbeeld toevallig weet dat de oude moppermannetjes uit de Muppets Stattler en Waldorf heten en dat ze vernoemd zijn naar hotels: daar kan je in je normale dagelijkse leven niet heel erg veel mee. Maar tijdens een pubquiz kan zo’n kleine wetenswaardigheid zomaar van triviaal belang zijn om de overwinning voor jouw team over de streep te trekken!

Overleg goed, maar wel discreet, met je teamgenoten voor je het antwoord op een vraag invult. Ieder teamlid heeft wel een onderwerp waar hij of zij veel van weet en samen weet je veel meer dan je denkt. Dus bundel al die kennis, want kennis is je belangrijkste wapen tijdens een pubquiz. Doordat samenwerking binnen de teams een belangrijke factor is, is een avondje pubquizzen tussen alle gezelligheid door ook nog eens uitermate geschikt als teambuildingsuitje. Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking natuurlijk gekroond en beloond en gaat behalve met een mooie prijs ook met de eeuwige roem in de tas naar huis!

Wil je de Pubquiz in Amersfoort personaliseren?

Dat is natuurlijk altijd mogelijk! Zo kun je zelf vragen in quiz op laten nemen die gaan over het bedrijf of over een specifieke medewerker. Denk bijvoorbeeld aan vragen over een jarige of over een jubilaris. Laat ons je wensen en ideeën weten en wij stellen een op maat gemaakte pubquiz samen!

Nou is een pubquiz sowieso vrolijk, maar zo’n leuke avond in Amersfoort kan natuurlijk ook nog worden opgevrolijkt door de avond uit te breiden tot een compleet arrangement met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch vooraf, een copieus diner of met een borrel en hapjes. Of je kunt er een dinerspel van maken. Dan wordt de pubquiz tussen de gangen van het diner door gespeeld. Alle wensen zijn bespreekbaar om jou en je collega’s een fantastische avond te bezorgen!

Offerteaanvraag

Wil jij samen met je collega’s ook zo’n supergezellig personeelsuitje met pubquiz beleven in het mooie Amersfoort? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze pubquiz is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle of Arnhem.

Veelgestelde vragen (FAQs)

 1. Is de pubquiz geschikt voor grote groepen? Ja, onze pubquiz is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. We passen de opzet aan op basis van het aantal deelnemers.
 2. Kunnen we de pubquiz op locatie spelen? Absoluut! We kunnen de pubquiz op een door jou gekozen locatie organiseren, zolang deze geschikt is voor het evenement.
 3. Hoe lang duurt de pubquiz? De pubquiz duurt meestal ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de grootte van de groep en het aantal vragen.
 4. Kunnen we zelf vragen toevoegen aan de quiz? Ja, we moedigen aan dat je zelf vragen toevoegt om de quiz te personaliseren voor jouw team of bedrijf.
 5. Is ervaring met pubquizzen vereist? Nee, helemaal niet! Onze pubquiz is ontworpen voor mensen van alle kennisniveaus en zorgt voor een leuke en interactieve ervaring voor iedereen

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Mogelijkheid tot eigen quizronde  
 • Professionele quizmaster  
 • Prijsuitreiking  
 • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen