Monopoly Streets Amersfoort

» Uitje » Monopoly-streets-amersfoort

spannend stadsspel

Ga de uitdaging aan tijdens het onvergetelijke bedrijfsuitje Monopoly Streets in Amersfoort! Vorm teams met je collega's en duik in de opwindende wereld van de Amersfoortse vastgoedmarkt. Strijd om geld, macht en vastgoed terwijl je samenwerkt en de felbegeerde monopoliepositie probeert te veroveren. Parels liggen voor het grijpen in de prachtige binnenstad van Amersfoort, en het is aan jouw team om ze te vinden!

 

 

Inclusief

  • Een enthousiaste spelleider     
  • Tablet en spelmaterialen per team    
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking voor het winnende team   
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>50 € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 26,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 29,50 p.p. excl. BTW
*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Monopoly Streets in Amersfoort

Tijdens het spannende en actieve personeelsuitje Monopoly Streets in Amersfoort gaan jij en je collega’s parels vissen in de vijver van de Amersfoortse vastgoedmarkt! Tijdens dit stadsspel draait alles om geld, macht, vastgoed, samenwerking en strijd om die felbegeerde monopoliepositie in handen te krijgen. In teams gaan jullie een bikkelharde strijd met elkaar aan om die Amersfoortse parels te winnen! Welk team mag zich aan het einde van de dag tot de grote vastgoedbeheerders van Amersfoort laten kronen?

Verover de mooiste stenen in Keistad Amersfoort tijdens stadsspel Monopoly Streets!

Jij en je collega’s strijden tijdens dit personeelsuitje om de monopoliepositie in de keiharde vastgoedwereld van de Keistad. Evenals in het fameuze bordspel Monopoly heeft jouw team als heilig doel om de mooiste straten en de meest gewilde toplocaties in bezit te krijgen voordat de concurrentie jouw team te vlug af is. Het kolossale verschil is dat je het spel niet op een speelbord, maar levensecht in de mooie oude straten van Amersfoort speelt! Het volbrengen van opdrachten in de mooie binnenstad van Amersfoort levert punten op. En punten zijn pecunia in dit spel, dus daarmee kun je vastgoed kopen en voor je het weet is jouw team de grootste speler op Het Lieve Vrouwekerkhof, De Krommestraat, de statige Langegracht of het bruisende Hof. Reken je trouwens niet al te snel rijk, want net als bij het bordspel kun je ook in deze levensechte versie van Monopoly Algemeen Fonds en Kanskaarten trekken. En die kaarten kunnen bijzonder gunstig uitpakken voor jouw team, maar een ongelukkig getrokken kaart kan jouw net opgebouwde imperium ook met donderend geraas als een kaartenhuis in elkaar laten storten. Dus met een beetje pech ben je alles kwijt en word je op de Amersfoortse keien gesmeten. Aan de andere kant kan zo’n kaart jouw team ook richting de felbegeerde monopoliepositie stuwen! Dit zinderende spelelement maakt dat dit stadsspel in Amersfoort tot de laatste seconde spannend blijft!

Wat kun je verwachten tijdens Monopoly Streets in Amersfoort?

De deelnemers worden verwelkomd in een horecalocatie in de betoverende oude binnenstad van Amersfoort. Deze locatie is ook meteen het vertrekpunt van het spannende en avontuurlijke stadsspel Monopoly Streets. De spelleider legt de spelregels uit en de teams worden samengesteld. Elk teamlid heeft een rol: er wordt er een bankier, onderhandelaar, bluffer en verleider aangewezen. De teams gaan voorzien van een tablet, de mooie Middeleeuwse binnenstad in. Op de tablet vind je de speciale Monopoly Streetsapp die jouw team met behulp van GPS langs de diverse opdrachten en vragen door de stad der Keientrekkers gidst. De enige zekerheid die je bij Monopoly Streets hebt is dat onzekerheden zijn. Tel je bezittingen en je zegeningen niet te gulzig, want de kansen kunnen als een blad aan een boom omslaan. En ben je zomaar ineens je bezittingen kwijt of je verliest kostbare tijd in de gevangenis en jouw kostbare tijd is geld! Monopoly Streets is een spannend en actief bedrijfsuitje in het gezellige centrum van Amersfoort! Dit personeelsuitje is bijzonder geschikt om de teambuilding naar een hoger niveau te brengen, want hechte samenwerking en goed overleg zijn je sleutels om de huizen in Amersfoort te openen!

Dit actieve personeelsuitje in Amersfoort is geheel op maat samen te stellen. Wil je alleen het stadsspel spelen of wil je dit personeelsuitje koppelen aan een copieus driegangendiner of aan een uitgebreide lunch? Of wil je dit stadsspel na afloop nog even nabespreken onder het genot van een gezellige borrel? Alle wensen zijn bespreekbaar om voor jou en je collega’s een fantastisch personeelsuitje in Amersfoort te organiseren!

Offerteaanvraag

Wil je dit spannende, leuke en originele personeelsuitje in Amersfoort ook spelen met je collega’s? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend de offerte aan. Monopoly Streets is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een enthousiaste spelleider     
  • Tablet en spelmaterialen per team    
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking voor het winnende team   
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>50 € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 26,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 29,50 p.p. excl. BTW
*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen