Ontdek de Mol Amersfoort

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-amersfoort

bekend van TV spannend

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amersfoort? Kies voor "Ontdek de Mol," een spannend en actief spel waar niemand te vertrouwen is! In dit intrigerende stadsspel schuilt in elk team een mol die stiekem de teamopdrachten probeert te ondermijnen. Durf jij het vertrouwen van je collega's op het spel te zetten en te ontdekken wie De Mol is?

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW

*Groepen met minder dan 30 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 30 personen geldt een standaardtarief van 30 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Ontdek De Mol in Amersfoort: Een Spannend en Actief Personeelsuitje

Het is tijd voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amersfoort! "Ontdek de Mol" is een spannend en actief spel waarbij niemand te vertrouwen is. Laat het normale collegiale vertrouwen maar thuis, want tijdens dit spel speelt iemand in jouw team een dubbelrol. Maar wie is het? Niemand vertrouwt iemand, en ook jouw acties worden met argusogen bekeken. Ben jij die betrouwbare teamspeler of ben jij de mysterieuze mol die de boel saboteert?

Haal De Mol Boven de Keien in Amersfoort!

Ontdek de Mol in Amersfoort is een intrigerend stadsspel waarbij elke deelnemer met wantrouwen wordt bekeken. Bij dit teamuitje schuilt in elk team namelijk een mol die op sluwe wijze de teamopdracht probeert te ondermijnen. Het doel van het team is om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de gezamenlijke pot, maar de missie van de mol is om juist het bedrag zo laag mogelijk te houden. De spanning stijgt terwijl je probeert uit te zoeken wie die verraderlijke mol is. Kun jij De Mol boven de keien krijgen tijdens dit spel in de Keistad Amersfoort?

Wat Kun Je Verwachten Tijdens Ontdek De Mol in Amersfoort?

Het bedrijfsuitje begint in een gezellige horecagelegenheid in de prachtige Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort. De teams, bestaande uit acht personen, zijn al vooraf samengesteld en de mollen weten precies wat er van hen verwacht wordt. Na een enthousiaste speluitleg gaat het avontuur van start! Uitgerust met een tablet verkennen de teams de binnenstad van Amersfoort en voeren ze spannende opdrachten uit om zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen.

Dit stadsspel biedt niet alleen spanning en actie, maar ook de kans om te genieten van de prachtige binnenstad van Amersfoort. Laat je echter niet te veel afleiden door de schoonheid, want De Mol is altijd alert en wacht op het juiste moment om toe te slaan. De mollen kennen de opdrachten van tevoren en hebben zich tot in de puntjes voorbereid om het team te saboteren. Hun missie is om het geld in de pot zo laag mogelijk te houden, en ze zullen er alles aan doen om te slagen. Lukt het jou en je teamgenoten om De Mol op tijd te ontmaskeren?

Samenwerking, Creativiteit, Lef en Scherpte: De Sleutels tot Succes

Tijdens Ontdek de Mol in Amersfoort draait alles om samenwerking, creativiteit, lef, mensenkennis en scherpte. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen, kunnen de teams succesvol zijn en veel geld voor de pot verdienen. Maar met de mol in hun midden is vertrouwen een kostbaar goed. De mollen zullen hun scherpste trucs en strategieën gebruiken om het team te ontregelen.

Het spel eist niet alleen mentale kracht, maar ook fysieke activiteit, omdat je al wandelend door de stad opdrachten uitvoert. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en collega's op een andere manier te leren kennen. Uiteindelijk komen alle teams weer samen bij de startlocatie voor de onthulling van de winnaars. Het beste team wordt beloond, maar ook de meest sluwe mol wordt in het zonnetje gezet.

Wil je dit Ontdek de Mol in Amersfoort Uitbreiden tot een Arrangement?

Het Ontdek de Mol personeelsuitje in Amersfoort kan worden uitgebreid tot een geheel verzorgd arrangement. Het arrangement kan volledig op maat worden samengesteld, zodat jij en je collega's een onvergetelijke dag beleven. Je kunt het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner. Ook is het mogelijk om de dag te beginnen met een uitgebreide lunch, zodat de deelnemers met een gevulde maag aan het spel beginnen. Alles is bespreekbaar!

Offerteaanvraag

Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? Durf je dit spannende personeelsuitje in Amersfoort aan? Neem dan snel contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Het spel is niet alleen in Amersfoort beschikbaar, maar ook in andere steden in de regio, zoals Utrecht, Arnhem en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW

*Groepen met minder dan 30 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 30 personen geldt een standaardtarief van 30 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen