Summer Dream Party in Amersfoort

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-amersfoort

bedrijfsfeest

Stap in een zonnige droomwereld tijdens de Summer Dream Party in Amersfoort! Geniet van de tropische sfeer, heerlijk eten en een onvergetelijke avond vol dans en plezier. Leer je collega's op een andere manier kennen en creëer bijzondere herinneringen. Kies jouw favoriete thema om het feest nog unieker te maken. Laat je onderdompelen in een paradijselijke ervaring en maak van dit bedrijfsuitje een onvergetelijke gebeurtenis!

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Summer Dream Party in Amersfoort

Je kijkt naar buiten. Je hoort de striemende wind fluiten en de regen geselt de  ramen. Op zulke momenten zou je jezelf wel vanuit Amersfoort naar een paradijselijk oord als Honolulu willen flitsen. Nou, dat kan geregeld worden! De Summer Dream Party in Amersfoort laat de zon uitbundig schijnen. Het personeelsuitje Summer Dream Party in Amersfoort brengt je deze avond in tropische sferen!

Mateloos genieten tijdens de Summer Dream Party in Amersfoort!

Welk seizoen het ook is in Amersfoort: tijdens het bedrijfsuitje Summer Dream Party is het altijd een perfecte zomerdag! Dans, drink en geniet mateloos van heerlijk eten met je collega’s in en laat je meevoeren door de tropische sfeer in de keistad. Je werkplek is even heel ver weg tijdens dit vrolijke bedrijfsuitje waarbij je elkaar als collega’s eens in een heel andere setting leert kennen. Wil je het feest nog verder opvrolijken? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om een thema aan de Summer Dream Party te koppelen zoals bijvoorbeeld een dresscode, een filmthema of een exotische plek op de aardbol! Gratis naamsuggestie van ons: cocktails in de Keistad.

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Amersfoort

De Summer Dream Party wordt geheel naar wens samengesteld en door ons georganiseerd.  De locatie, styling, hapjes en al wat er nog meer bij de organisatie van het feest komt kijken: die zorgen nemen we je met liefde uit handen zodat jullie maar één taak hebben: mateloos genieten! Jij en je collega’s worden welkom geheten in een gezellige horecalocatie in de immer gezellige binnenstad van Amersfoort. Maar als het buiten Oud-Hollandsch rotweer is: eenmaal binnen waan je je op Honolulu en dan ben je al snel vergeten dat je je in druilerig Amersfoort bevindt! De tropische beats kussen de oren en de eerste welkomstdrankjes staan al klaar. Zo glijd je als vanzelf in tropische sferen!

In The White Lounge staat een copieus dinerbuffet te wachten. Terwijl je je het eten heerlijk laat smaken heb je ruim de tijd om gezellig bij te praten met de collega’s. Na het diner neemt de live-DJ de avond over en dan mag je je beste dansmoves laten zien! De DJ en diverse live acts zullen voor een geweldige tropische sfeer zorgen! Surf mee op de golven van de heerlijke muziek en gooi je heupen los! Heb je het even gehad met dansen en wil je gewoon even relaxed uitblazen onder het genot van een drankje? Zoek dan je ontspanning aan de bar of in onze Lounge. Tijdens de Summer Dream Party is het paradijselijk genieten geblazen in Amersfoort!

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsuitje in Amersfoort wordt geheel op maat georganiseerd. Jouw wens is onze taak. Heb je zelf een toplocatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachten? Of heb je ideeën over de aankleding en invullig van de avond? Alles is bespreekbaar en we denken graag actief met je mee! Zo kunnen we ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Heb je interesse in dit heerlijke zomerse bedrijfsuitje in Amersfoort? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Amersfoort bieden wij dit personeelsuitje ook aan in andere steden in de regio, zoals Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen