Weekendarrangement voor bedrijven in Amersfoort

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-amersfoort

arrangement teambuilding

Verenig het nuttige met het aangename tijdens ons Weekendarrangement in Amersfoort! Geniet van vergaderingen, workshops en een leuke spelactiviteit, terwijl teambuilding hoog in het vaandel staat. Werk en ontspanning komen samen in dit prachtige Middeleeuwse stadje. Ervaar de perfecte balans tussen werken én genieten met je collega’s. Kies uit een scala aan activiteiten, zoals dinerspellen, stadswandelingen of actieve stadsspellen in de binnenstad. Het programma bij dit bedrijfsuitje is volledig op maat te maken, dus laat je verwennen en geniet van een onvergetelijk bedrijfsweekend in Amersfoort!

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Weekendarrangement voor bedrijven in Amersfoort

Tijdens dit weekendarrangement in Amersfoort verenig je met jouw bedrijf het nuttige met het aangename. Er staan vergaderingen en workshops op het programma, maar ga je tijdens dit weekend ook heerlijk dineren en er staat een leuke spelactiviteit op de rol. Een actief weekend in het prachtige Middeleeuwse Amersfoort waarbij teambuilding bij dit bedrijfsuitje hoog in het vaandel staat!

Combineer werken én genieten met je collega’s in mooi Amersfoort

Deadlines die in de nek hijgen, targets die gehaald moeten worden en de hoge druk die er op het werk kan staan: soms staat de boog wel heel erg gespannen. Een opdrachtgever heeft daar natuurlijk maling aan want afspraak is afspraak, maar jij hebt soms ook even je ontspanning nodig. Tijdens dit weekendarrangement pak je samen je collega’s even die broodnodige balans tussen werk en ontspanning. Je kunt tijdens dit weekend dus de nodige werkzaamheden en workshops inplannen, maar de weegschaal moet doorslaan naar ontspanning en de band binnen het team sterker maken. Werk is tijdens dit weekend even geen hoofd-, maar een bijzaak. Tijdens dit weekendarrangement gatt het vooral om het gezellig samen zijn met collega's. En in het mooie Amersfoort weten de mensen precies hoe te genieten van het goede leven, dus jullie bevinden je in de perfecte stad! Hoe actief je dit weekendarrangement in Amersfoort wilt invullen laten we helemaal aan jullie. Uitjesbureau Amersfoort biedt een uitgebreide keuze aan activiteiten aan, voor ieder wat wils. Geniet bijvoorbeeld van een spannend dinerspel, een mooie stadswandeling, een oergezellige quiz of een actief stadsspel in de prachtige binnenstad van de Keistad!

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Amersfoort?

De invulling van dit weekendarrangement in Amersfoort laten we helemaal aan jullie. Je kunt dit weekend zo druk, zo rustig, zo spannend of zo ontspannend maken als wenselijk is voor het team. Het versterken van de teamband en een mooie tijd met elkaar hebben staan met stip op nummer één van de prioriteitenlijst tijdens dit weekendarrangement. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend en uitdagend dinerspel naar keuze. Of wil je liever een sportieve activiteit ondernemen? Alle wensen en mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Na een ontspannen eerste avond vertrekken we naar het hotel om van een goede nachtrust te genieten. Al ligt de verleiding op de loer om nog even een drankje te doen in een van de vele gezellige horecagelegenheden in de mooie historische binnenstad van Amersfoort. Houd dan wel in je achterhoofd dat er zaterdagochtend misschien een zakelijke bijeenkomst gepland staat. Het zakelijke gedeelte van dit bedrijfsuitje kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, in een horecalocatie of op een zelfgekozen locatie.

Na een ochtend met vergaderingen of workshops ben je vast en zeker toe aan wat frisse buitenlucht, een uitgebreide lunch en een leuk stadsspel. Uitjesbureau Amersfoort biedt een ruime keuze aan stadsspellen aan. Voorbeelden hier van zijn ‘Monopoly Streets’, ‘City Escape’ of ‘Wie is de Mol’, al dan niet in combinatie met diner en borrel. Het zijn actieve en uitdagende stadsspellen. Maar misschien is er behoefte aan een wat luchtiger invulling van de avond zoals het spelen van een gezellige pubquiz. Dat kan natuurlijk ook in combinatie met diner en borrel. We laten de invulling van dit weekendarrangement in Amersfoort geheel en al aan jullie!

Offerteaanvraag

Alle wensen zijn bespreekbaar om een fantastisch en onvergetelijk weekendarrangement in gezellig Amersfoort voor jouw bedrijf te organiseren. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Amersfoort ook aangeboden in andere steden zoals Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen