De Grote Online TV Quiz Show Amersfoort

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-amersfoort

online quiz

Ontdek de Grote TV Quiz Dinershow in Amersfoort - een gezellig bedrijfsuitje met humor, entertainment en culinaire hoogstandjes! Tijdens het driegangendiner spelen jij en je collega's bekende TV-quizformats. Test je kennis, werk samen in teams en beleef een competitieve avond vol plezier en lach!

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houdt rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

De Grote TV Quiz Dinershow in Amersfoort

Terwijl je samen met je collega’s geniet van een copieus driegangendiner speel je de super spannende en gezellige TV Quiz Dinnershow! Tussen de gangen van het diner spelen jullie onderdelen uit diverse bekende televisieprogramma’s. De Grote TV Quiz Dinnershow in Amersfoort is een gezellig teamuitje waarbij humor, gezelligheid en entertainment de boventoon voeren!

Culinaire hoogstandjes en quizzen tijdens de TV Quiz Dinershow in Amersfoort!

Tijdens de TV Quiz Dinershow in Amersfoort is het aan jou om te laten zien hoe goed jij alles nou eigenlijk weet en kan! Tijdens dit bedrijfsuitje ben je voor de verandering zelf eens deelnemer in verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Je kunt nu even geen commentaar leveren vanaf je luie bank of grappen maken over deelnemers. Op deze dag mag jij aantonen dat ze het bij De Slimste Mens compleet fout hebben gezien door jouw nooit een uitnodiging te sturen. Dus daar sta je dan met je goede gedrag: de bal ligt nu bij jou! Tussen de gangen van een copieus diner door spelen jij en je collega’s in verschillende rondes onderdelen van bekende TV-spellen. Een culinaire en competitieve avond waar de lach nooit ver te zoeken is!

Wat kun je verwachten tijdens de Grote TV Quiz Dinershow in Amersfoort?

De deelnemers worden enthousiast verwelkomd in een gezellige horecalocatie in het prachtige middeleeuwse centrum van Amersfoort. Bij binnenkomst nemen de deelnemers plaats aan tafel en dan vertelt de quizmaster alles over de spellen en het verloop van de avond. De teams zijn vooraf al ingedeeld. De gezelligheid is het belangrijkste op deze avond, maar als je dan toch meedoet aan De Grote TV Quiz Dinershow dan wil je ‘m uiteraard ook winnen! Want hoe gezellig je de avond ook  beleeft: de competitiedrang neemt sneller bezit van je dan je denkt! Je speelt in teams en iedere speler heeft wel een eigen ‘specialiteit van het huis.’ Zo weet de ene speler veel van actualiteit, de andere weet weer veel van sport of muziek, et cetera. Daarom is samenwerking en overleg een belangrijk wapen op weg naar de felbegeerde winst. Verenig de krachten en overleg goed met elkaar. Samen zijn jullie sterk! De teams krijgen een tablet met daarop de speciale Grote TV Quiz Show App.

Na de speluitleg wordt het voorgerecht geserveerd. De quizrondes worden gespeeld tussen de gangen van het diner door. Na elke ronde volgt de tussenstand. Koerst jouw team freewheelend op de winst af of moet er aan het einde nog een Langestraat van een inhaalrace worden gemaakt om nog een kans te maken? Na de bekendmaking van de laatste tussenstand wordt natuurlijk het even beroemde als beruchte Miljoenenjacht kofferspel gespeeld. En dit slotonderdeel gooit het spel ineens weer helemaal open! Dat maakt dat het spel tot de laatste secondes zinderend spannend blijft! Na het nagerecht zijn alle scores door onze strenge doch rechtvaardige jury bij elkaar opgeteld en wordt bekend welk team zich tot winnaar van de Grote TV Quiz Dinershow mag kronen! De winnaars keren huiswaarts met een prachtige prijs en de eeuwige roem!

Offerteaanvraag

De Grote TV Quiz Dinershow in Amersfoort kan geheel naar wens worden samengesteld. Zo kan het spel ook gespeeld worden zonder diner. Het spel kan bijvoorbeeld ook tijdens een borrel of lunch gespeeld worden. Wij kunnen de locatie verzorgen, maar als jullie zelf een prachtlocatie op het oog hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Alle wensen zijn bespreekbaar om er een fantastische dag van te maken voor jou en je collega’s! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houdt rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen