Under Pressure – Online Escape Room Amersfoort

» Uitje » Under-pressure-online-escape-game-amersfoort

escape online

Ontdek 'Under Pressure', de Online Escape Room-Game in Amersfoort! Werk samen tijdens dit bedrijfsuitje met je collega's onder tijdsdruk om de bom te vinden en te ontmantelen. Durf jij het gevecht met Vader Tijd aan? Speel dit spannende online teamuitje via Zoom of Teams.

Inclusief

  • Een online spelbegeleider 
  • Speciale Under Pressure app
  • Beeld en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Virtuele prijsuitreiking
  • In het Engels en Nederlands te boeken
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW
Voor groepen van 12 tot 20 personen rekenen wij een vast totaal bedrag van € 425,00 excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Under Pressure - Online Escape Room-Game in Amersfoort

De naam van dit online bedrijfsuitje geeft het al weg: jij en je collega’s staan zomaar ineens onder grote druk. Er is een bom gevonden op het kantoor en het is aan jou en je collega’s om de bom onschadelijk te maken. De klok tikt meedogenloos door, maar dat doet de bom dus ook! De missie van jouw team is om binnen de vastgestelde tijd het juiste draadje door te knippen en zo de bom uit te schakelen.

Under Pressure - Een robbertje vechten met Vader Tijd in Amersfoort!

Denk jezelf even de volgende situatie in: het is vrijdagmiddag en de dag verloopt zoals een vrijdag op het werk in Amersfoort hoort te lopen. Na een drukke werkweek knipoogt het weekend verleidelijk naar je. Het terras en de gezelligheid lonken. Nog even de laatste werkzaamheden afronden en dan ben je even helemaal vrij tot maandag! Het aftellen is begonnen. Maar ineens is alles anders! Plotseling is er sprake van een extreem bedreigende situatie! Er blijkt een tijdbom op het kantoor te tikken en jij en je en collega’s hebben de lastige opdracht om dat explosief onschadelijk te maken. De tijd tikt genadeloos door, dat is een vervelende eigenschap van klokken  en het is niet in je voordeel. Vader Tijd is deze dag niet je vriend, dus je moet het gevecht met hem aan! Slaag jij erin om samen met je collega’s door hechte samenwerking de bom binnen de vastgestelde tijd onschadelijk te maken? Deze bloedstollende online teambuildingsgame wordt gespeeld via Zoom of Teams. Samenwerking, adequaat handelen, goed overleg en kalmte zijn je belangrijkste wapens tijdens dit robbertje vechten met Vader Tijd!

Wat kun je verwachten van het teambuildingspel Under Pressure in Amersfoort?

Tijdens het online teamuitje Online Escape Room 'Under Pressure' worden de deelnemers welkom geheten in een Teams- of Zoom-meeting en dan volgt de speluitleg. Het spel wordt gespeeld in een door ons ontwikkelde app en daarnaast zal het spel worden aangestuurd op een tweede device (telefoon of tablet).

Na de speluitleg gaat het spel beginnen! De teams worden gevormd en elke deelnemer kiest een Special Agent-profiel. De opdrachten zijn gekoppeld aan een van de gekozen profielen. Degene bij wiens gekozen profiel de opdracht het beste past krijgt de informatie over de opdracht te zien. Goede samenwerking en overleg zijn van cruciaal belang om de andere leden van het team te informeren en alle informatie van de opdrachten te verzamelen.

De opdracht tijdens dit zinderende online-spel is helder: lokaliseer als eerste team de bom en knip de juiste kleur draad door om de bom uit te schakelen. Via de app worden de instructies en opdrachten gedeeld. De app registreert alle handelingen en resultaten van de teams. De opdrachten van het spel bevatten serieuze hersenkrakers. Het gebruikte videomateriaal zorgt er voor dat de beleving van het spel levensecht is. Slaagt jouw team erin om de bom te lokaliseren en onschadelijk te maken binnen de gestelde tijd van 75 minuten? De tijd tikt niet in je voordeel, dus ga nauwkeurig en efficiënt met je tijd om. Een fout kan fatale gevolgen hebben!

Offerteaanvraag

Durf jij het gevecht met Vader Tijd aan? Denk jij samen met jouw team de bom op tijd te kunnen ontdekken en onschadelijk te maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit online teambuildingsuitje is door heel Nederland te boeken.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een online spelbegeleider 
  • Speciale Under Pressure app
  • Beeld en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Virtuele prijsuitreiking
  • In het Engels en Nederlands te boeken
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW
Voor groepen van 12 tot 20 personen rekenen wij een vast totaal bedrag van € 425,00 excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen