Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Amersfoort

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-amersfoort

arrangement bedrijfsfeest

Geef je jaarlijkse bedrijfsuitje in Amersfoort een unieke twist door een bedrijfsfestival te organiseren! Dans, proef heerlijk eten en geniet van een dag vol plezier en ontspanning met je collega's. Wij nemen de organisatie volledig uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring op jullie eigen bedrijfsfestival in Amersfoort.

Inclusief

  • Unieke locatie in Haarlem
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Bedrijfsfestival organiseren in Amersfoort

Aan jou dus de eervolle opdracht om het jaarlijkse bedrijfsuitje in Amersfoort te organiseren. Dan kun je jezelf er makkelijk vanaf maken en ergens gaan steengrillen en bowlen, maar dat is toch beetje je eer te na, zo’n standaard bedrijfsuitje? Dat wordt dan ongetwijfeld ook wel gezellig, maar waarom zou je niet het meest onvergetelijke bedrijfsuitje aller tijden organiseren? Een dag die niemand ooit zal vergeten. Organiseer gewoon een festival! Een dancefestival, een food festival of een cultureel festival: dat mag jij bepalen! En het beste van dit geniale plan is: zodra jij het idee aan ons hebt verteld, hoef jij er niets meer aan te doen, want wij organiseren het hele festival! Dat restaurant en die bowlingbaan boeken is meer werk en laten we eerlijk zijn: dit is toch veel toffer? Wij verzorgen met liefde en plezier het meest onvergetelijke personeelsfestival ooit voor jou en je collega’s in Amersfoort!

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Amersfoort

We gaan het tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort eens even helemaal niet over het werk hebben. Het is tijd om te ontspannen en te genieten samen met je collega’s. Het enige waar jij en je collega’s aan moeten denken tijdens dit festival in Amersfoort is aan grenzeloos genieten en er samen een onvergetelijke avond van maken! Een bedrijfsfestival kun je zo gek maken als je zelf wilt. Vertel ons hoe jij jouw ideale bedrijfsfestival voor je ziet en dan organiseren wij aan de hand van jouw input het bedrijfsuitje van je dromen in Amersfoort!

De temperatuur en het weer blijven altijd een niet te onderschatten factor om rekening mee te houden in ons koele kikkerlandje. Over de locatie en de vorm van het festival en of je een indoor- of outdoor evenement wilt organiseren: wij denken graag met je mee. Amersfoort telt verschillende goede sport accomodaties om een bedrijfsfestival te organiseren en wij hebben overal in de stad en in de regio contacten. Maar mocht je zelf een prachtlocatie in op het oog hebben hebben dan kijken en denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

Samen bekijken we dus hoe jij jouw ideale bedrijfsfestival het beste kan invullen. Welk soort festival past het beste bij jouw bedrijf en jouw collega’s? Wat voor mensen werken er binnen jouw bedrijf? Aan de hand van alle gegeven input stemmen wij het thema, de activiteiten, de muziek en het eten geheel af op de wensen. Wij gaan voor niks minder dan een spetterend festival met alles er op en eraan, geheel naar jouw wensen georganiseerd. Wij garanderen sowieso dat alle deelnemers een onvergetelijk personeelsfeest in Amersfoort hebben! En dat allemaal dankzij jou prachtidee om een een festival te organiseren.

Offerteaanvraag

Is jouw interesse gewekt om zo’n geweldig bedrijfsfestival door ons te laten organiseren voor jouw bedrijf in Amersfoort? Vertel ons je grootse plannen en dan organiseren wij het feest der feesten voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle of Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Haarlem
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen