Gamification: Walk the Talk Amersfoort

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-amersfoort

gamification training

Ontdek Walk The Talk in Amersfoort: verbind plezier met leren! Ontdek bedrijfsmissie en visie spelenderwijs. Vorm teams en beleef creatieve opdrachten in Middeleeuws Amersfoort. Ervaar diepgaande verdieping in je werk en leer van elkaar tijdens dit actieve en leerzame bedrijfsuitje. Bewandel sprookjesachtige stadsgezichten, leer meer over kernwaarden en maak een verschil met jouw visie. Geniet van het samenzijn met collega's en ontdek wat echt telt voor jouw organisatie. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring!

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Walk The Talk in Amersfoort

Het actieve bedrijfsuitje Walk the Talk in Amersfoort laat het nuttige en het aangename heerlijk in elkaar overvloeien! Spelenderwijs leren de werknemers alles over de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Er worden teams van 3 tot 5 personen gevormd. Deze teams gaan het mooie Middeleeuwse centrum van Amersfoort in om samen met collega’s creatieve en uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen.

Leer meer over je werk tijdens Gamification Walk The Talk in Amersfoort

Het teamuitje Walk The Talk zorgt voor een stukje verdieping in je werk. Want zeg eens eerlijk: hoeveel weet je nou eigenlijk echt van de missie, visie en kernwaarden van de werkgever? Dat brengt ons dus gelijk bij de kernvraag tijdens dit leuke en leerzame personeelsuitje in Amersfoort. Gamification Walk The Talk in Amersfoort is een actief teambuilding uitje dat niet alleen leerzaam is voor de nieuwere werknemers, maar waar ook de ervaren krachten nog wat van op zullen steken. In teams van 3 tot 5 personen trekken de deelnemers de prachtige oude binnenstad van Amersfoort in in, gewapend met een tablet en stadsplattegrond. De teams lopen een route door de stad met een GPS-signaal. Onderweg lopen de teams tegen allerlei opdrachten en hindernissen aan. Alle handelingen en bewegingen van de teams worden opgeslagen op de tablet: de foto-en video-opdrachten, de quizvragen over het bedrijf en natuurlijk vragen over Amersfoort. Al wandelend door de Keistad voer je deze opdrachten uit. De sprookjesachtige stadsgezichten van Amersfoort krijg je er als bonus bij!

Wat kun je verwachten van Gamification Walk the Talk Amersfoort?

De deelnemers worden verwacht op een afgesproken locatie in het wonderschone en gezellige stadscentrum van Amersfoort. Na de introductie en de speluitleg worden de teams gevormd en dan gaat het spel beginnen! Het spel bouwt gestaag op.  Je hoeft niet gelijk de hersens te pijnigen met lastige vragen over de kernwaarden. Dat mag je later doen tijdens de interactieve game. De teams worden voorzien van een tablet en kunnen, zodra de spelregels duidelijk zijn, op stap. Op dat moment heb je nog geen idee van wat je allemaal te wachten staat. De enige zekerheid die je hebt is dat is dat er geen enkele zekerheid is. Het is zaak dat jouw team zich zo snel mogelijk naar het eerstvolgende punt begeeft dat de kaart in de tablet aangeeft.

Naarmate het spel vordert wordt steeds duidelijker welke kant we op gaan. Welke kernwaarden vertegenwoordigt jouw werkgever? Hoeveel weten jij en je collega’s daarvan af en hoe komen jullie daar meer over te weten? Dat zijn de kernvragen die de komende twee uur van belang zijn. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat is jouw visie daarop? Hoe denk jij als individu over die kernwaarden over en hoe verhoudt zich dat tot de gedachten van de andere teamleden? Alles wordt vastgelegd in verschillende foto/video-opdrachten die de teams moeten uitvoeren. Terwijl jij en team zich bezighouden met de opdrachten zijn ziet de begeleiding in het systeem de input binnenkomen.

De tijd om de opdrachten te volbrengen is beperkt en de klok tikt onverbiddelijk door. Zodra de tijd voorbij is keer je met team terug naar de startlocatie. Daar zien we welk team het hoogst heeft gescoord. Met een gespecialiseerde coach kijken we terug op we deze dag. Perfecte antwoorden bestaan niet, het is de bedoeling om een discussie starten en te stimuleren dat iedereen zelf na gaat denken. De bedoeling van deze dag is is dat de kernwaarden echt gaan leven binnen jouw team!

Nu wil je natuurlijk graag concrete voorbeelden zien, dus onderstaand twee voorbeeldvragen:

  • Missie en principes vormen samen de visie van een bedrijf. Welke van de twee is volgens jouw team het belangrijkst en waarom?
  • Wat versta jij onder kernwaarden en waarom? Motiveer je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers ook op een originele wijze kennisgeven van de kernwaarden van de organisatie? Boek dan Walk The Talk Gamification in Amersfoort om het personeel op een bijzondere en interactieve manier kennis te laten maken met de kernwaarden van het bedrijf.

Tijdens dit teamuitje in Amersfoort hoeft het natuurlijk niet alleen maar over werk te gaan. Zo kan dit natuurlijk ook worden opgevrolijkt met een uitgebreide lunch vooraf, een copieus diner na afloop of een gezellige borrel achteraf: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Amersfoort ook in andere steden in de regio worden geboekt zoals bijvoorbeeld Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen