Gamification: Ranking your Buzz-ness Amersfoort

» Uitje » Gamification-ranking-your-buzz-ness-amersfoort

gamification training

Ranking your Buzz-ness in Amersfoort: Ontdek de Ware Gedachten van Jouw Team! Benieuwd naar de oprechte mening van jouw werknemers over jou als werkgever? Tijdens dit ontspannen en gezellige bedrijfsuitje in Amersfoort kom je erachter! Ranking your Buzz-ness brengt eerlijkheid naar voren, geïnspireerd door "Ranking the Stars". Leer meer over jezelf en je team, versterk de bedrijfscultuur en bouw aan een hechter en betrokken team!

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Gamification: Ranking your Buzz-ness in Amersfoort

Je kan als werkgever natuurlijk heel stoer zeggen dat het je niet interesseert hoe jouw werknemers over je denken, maar stiekem ben je er best weleens benieuwd naar.  Want hoe groot of hoe klein je bedrijf is en hoeveel mensen er ook werken, er is overal een gemeenschappelijke factor: overal hebben de werknemers een mening over de werkgever. Tijdens dit gezellige en ontspannen teamuitje in Amersfoort kom je erachter hoe jouw werknemers echt over je denken. Ben jij ook zo benieuwd naar de openhartige meningen van je personeel? Boek dan het bedrijfsuitje Ranking your Buzz-ness in Amersfoort!

Ranking your Buzz-ness in Amersfoort. Wat vindt jouw personeel nou echt van je?

Een gezellig en luchtig personeelsuitje in Amersfoort waarin eerlijkheid centraal staat! Je kunt als werkgever natuurlijk doen alsof je een teflon laag hebt waarlangs de meningen van jouw werknemers moeiteloos vanaf glijden: maar natuurlijk ben jij ook weleens benieuwd naar hoe er op de werkvloer nou echt over je gedacht wordt: ‘Vinden ze mij een toffe peer of een strenge bullebak?’, ‘Wat vinden ze van mijn gewoontes?’, ‘Voelt mijn personeel zich vrij om mij alles te kunnen vragen of zeggen?’, ‘Wordt er achter mijn rug weleens slecht over mij gepraat?’ ‘Doen ze mij na? ’en meer kleine en grotere zaken die je je als werkgever vast weleens afvraagt. Om de meest eerlijke antwoorden op dit soort vragen te krijgen wordt er gebruik gemaakt van "Ranking" zoals je dat wellicht kent van het bekende Tv-programma "Ranking the Stars". Je krijgt tijdens dit teamuitje ongezouten feedback op jouw handel en wandel binnen het bedrijf. Zo creëer je goed beeld van wat er onder je personeel leeft. Het ‘ranken’ maakt dat de opzet vrolijk en luchtig is, maar de deelnemers worden wel aangespoord om hun eerlijke mening te uiten. Bedenk voor jezelf wat het doel van dit bedrijfsuitje is. Staat er een evaluatieronde in de planning, wil je de bedrijfscultuur eens onder de loep nemen of ben je simpelweg geïnteresseerd in wat er leeft onder de werknemers en wat er eventueel anders zou kunnen?  Het managementspel Ranking your Buzz-ness in Amersfoort is leerzaam voor zowel werkgever als werknemer!

Wat kun je verwachten tijdens Ranking your Buzz-ness Amersfoort?

Om jou als werkgever niet in een al te ongemakkelijke en confronterende positie te brengen tijdens dit personeelsuitje bereiden we je voor met een intakegesprek. Wat is jouw doel van dit management-event? Welke punten wil je graag duidelijk in beeld krijgen? Spelen er zaken waar je graag meer over wil weten of zijn er zaken waar je het liever niet over wilt hebben? Aan de hand van jouw antwoorden stellen wij vragenlijsten op en deze verzenden wij naar de deelnemers. De antwoorden van de deelnemers vormen de basis van het spel.

De teams bestaan uit 6 tot 8 personen. De teams werken met een tablet en spelmaterialen om de vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. De score van de teams zijn zichtbaar in de speciale Ranking your Buzz-ness app, dat houdt het spel spannend. De best rankende deelnemer wordt gehuldigd met een mooie prijs en de eeuwige roem!

Wat voor soort vragen kun je verwachten?

Ter voorbereiding vind je hier vast wat voorbeeldvragen die je kunt verwachten op de vragenlijst die de deelnemers in moeten vullen:

 • Wat vind je het meest uitdagende aan jouw baan?
 • Wat is een ondergewaardeerde functie binnen het bedrijf?
 • Voel je je vrij om alles met jouw werkgever te kunnen bespreken?
 • Wat zou je veranderen als jij morgen de baas zou zijn?

Of wat luchtigere onderwerpen zoals:

 • Wie drinkt de meeste koffie op een dag?
 • Wie is de grootste flirt van het bedrijf?
 • Wat is de meest vreemde gewoonte van de werkgever?
 • Welke collega verlaat als laatste een personeelsborrel?

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsevenement in Amersfoort is geheel op maat samen te stellen. Zo kun je er bijvoorbeeld ook een lunch bij boeken. Of je kunt de ‘ranking’ nog even nabespreken onder het genot van een gezellige borrel of een overheerlijk driegangendiner. Alle wensen zijn bespreekbaar om er een fantastische dag van te maken! Het spel kan op elke locatie worden gespeeld en er kunnen een ook acteurs worden ingezet om scènes uit de dagelijkse praktijk na te bootsen aan de hand van de antwoorden. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit spel is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Den Bosch en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen