Gamification: Onboarding Scenario Amersfoort

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-amersfoort

gamification

Stap met volle verwachting en een warm hart de betoverende wereld van de Gamification Onboarding Scenario in Amersfoort binnen, waar nieuwe medewerkers op unieke wijze worden verwelkomd in hun nieuwe werkomgeving! Geen saaie welkomstpraatjes tijdens dit bedrijfsuitje, maar een interactieve en liefdevolle kennismaking met het bedrijf. Voel je direct thuis en gewaardeerd als nieuwe kracht, want deze buitengewone introductiedag zal nog lang nazinderen met mooie herinneringen. Maak actief kennis met je werkgever en collega's, waarbij zakelijk en informeel samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Een warm welkom waarin gamification, teamspirit en plezier centraal staan!

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Gamification Onboarding Scenario in Amersfoort

Zo geef je nieuwe medewerkers op originele wijze een warm welkom in hun nieuwe werkomgeving! Tijdens Gamification Onboarding Scenario in Amersfoort maken de nieuwkomers op een unieke en actieve manier kennis met het bedrijf! De nieuwe krachten zullen zich snel welkom voelen. Want zeg nou zelf: zo’n originele kennismaking blijft toch veel langer hangen dan een saai standaard welkomstpraatje!

Maak actief kennis met je nieuwe werkgever bij Gamification Onboarding Scenario in Amersfoort!

Elk begin is moeilijk. Zowel de werkgever als de werknemer moeten elkaar leren kennen en aan elkaar wennen, dus het is zaak om dat proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Vooral in grote organisaties waar het verloop groot is, is het als nieuwkomer best lastig om je draai te vinden. In die toch al onwennige beginperiode is het dan belangrijk en fijn als je je als nieuwe collega welkom voelt. Tijdens de Gamification Onboarding Scenario in Amersfoort maken de nieuwe werknemers op een unieke en actieve wijze kennis met het bedrijf, hun nieuwe collega’s en de bedrijfscultuur.

Wat kun je verwachten van het Gamification Onboarding Scenario in Amersfoort?

Tijdens deze introductiedag in Amersfoort vloeien een zakelijk en een informeler gedeelte op prettige wijze samen. De dag staat in het teken van het verwelkomen van de nieuwe medewerkers. Via een tablet krijgen de nieuwkomers uiteenlopende vragen en opdrachten die te maken hebben met hun nieuwe werk en werkomgeving. Denk hierbij aan kennisvragen over het bedrijf of foto- en video opdrachten, maar denk bijvoorbeeld ook aan mooie welkomstwoorden van de CEO. Op deze dag maken de nieuwkomers op een originele manier kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega’s. Uit jarenlange ervaring weten wij dat zo’n bijzondere introductiedag een ontzettend fijne en warme manier is om nieuwe collega’s in te laten stromen in hun nieuwe werkomgeving.

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n origineel en uniek welkom geven in jouw Amersfoortse bedrijf? Kies voor Gamification Onboarding Scenario en geef de nieuwe medewerkers een fantastische eerste indruk van de organisatie. De dag is geheel naar wens samen te stellen en desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een copieus driegangendiner of een gezellige borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om er een onvergetelijke introductiedag van te maken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals bijvoorbeeld Utrecht, Zwolle en Den Bosch.

 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen