Bedrijfsfeest Machtig Marrakech Amersfoort

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-amersfoort

arrangement bedrijfsfeest

Ontdek de betovering van Marrakech tijdens dit magische bedrijfsuitje in Amersfoort! Een avond vol kleuren, geuren en smaken, waarin je je even waant in de mystieke Medina van Marrakech. Laat je verwennen door de gastvrijheid en geniet van een copieus diner met exotische gerechten. Dans mee op de muziek van buikdanseressen en laat je verrassen door bijzondere acts. Tijdens deze betoverende avond in Amersfoort vergeet je even de dagelijkse sleur en laat je je meeslepen in de magische sfeer van Marrakech. Een unieke ervaring die je samen met je collega's beleeft en waar je nog lang over zult napraten. Laat je betoveren door Marrakech in Amersfoort en beleef een onvergetelijk personeelsuitje!

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Machtig Marrakech in Amersfoort

In een vingerknip ineens midden op de Medina van Marrakech staan? Tijdens dit bedrijfsuitje kan het! Van de Groenmarkt in Amersfoort word je zo naar de Rode Stad geflitst. Tijdens deze avond ben je letterlijk heel even in een compleet andere wereld. Amersfoort is deze avond heel ver weg wanneer jij je in de Medina van Marrakech waant!

Van de Groenmarkt in Amersfoort naar de Rode Stad Marrakech!

Het is een wonderlijke gewaarwording: twee keer knipperen met je ogen en ineens sta je niet meer op de Groenmarkt in Amersfoort, maar midden in de Oude Medina van Marrakech, bijgenaamd de Rode Stad. En dat zonder ellenlange wachtrijen op het vliegveld! Terwijl buiten onze Medina het dagelijkse leven in Amersfoort lekker voortkabbelt, zoals de Eem dat al eeuwen door Amersfoort doet, wanen jij en je collega’s je deze avond in zwoel Marrakech! Dat is een magische ervaring. Van de aankleding tot de smalle steegjes, de kleurrijke kraampjes, het heerlijke eten en drankjes, de mix van geuren, de muziek en buikdanseressen: jij en je collega’s zijn echt even in een heel andere wereld. De Keistad is tijdens deze avond verder weg dan ooit!

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Amersfoort?

De deelnemers aan het bedrijfsuitje ‘Machtig Marrakech’ worden welkom geheten op een locatie in de historische oude binnenstad van Amersfoort. Wanneer jij en je collega’s je plotseling binnen de muren van de oude Medina begeven, is de Koppelpoort gevoelsmatig mijlenver weg. Ineens sta je midden in de Rode Stad. Marrakech is fameus om het fantastische eten, de gastvrijheid en de veelheid aan kleuren! Bij aankomst in de Medina worden jij en je collega’s met alle egards ontvangen door de sultan en zijn harem en wordt er een lekker drankje geserveerd. Op die manier kunnen jullie alle indrukken even op je in laten werken. Ondertussen bereiden de chefs een copieus diner en voor de dorstige mens staat er een uitgebreid drankassortiment ter beschikking. Terwijl je geniet van alle heerlijkheden die voorbij komen vermaken de marktkooplui jou en je collega’s met bijzondere acts.

Na het diner is er ruim de tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal voor jou en je collega’s in petto heeft. Gaat de waarzegster de toekomst voorspellen? Of ben jij die stoere collega die op de foto gaat met de buikdanseres en haar reuzenpython? Of doe je mee aan een les buikdansen en verbaas jij je collega's met de door jou nooit eerder getoonde souplesse en danstalenten? Alles is mogelijk tijdens het zeer bijzondere personeelsuitje ‘Machtig Marrakech’ in Amersfoort!

Worden alle indrukken allemaal even wat veel en wil je even bijkomen en lekker ontspannen? Dan kun je fijn je rust pakken op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens, terwijl je geniet van een heerlijk kopje verse Marokkaanse muntthee. Of neem een rustgevend trekje van de waterpijp. Het gezellige en warme kaarslicht zorgt voor een fijn ontspannen gevoel. En aan het einde van de avond knipper je weer twee keer met je ogen en dan sta je weer midden in Amersfoort! Geniet op deze avond van alles wat Machtig Marrakech in Amersfoort jou en je collega’s te bieden heeft!

Offerteaanvraag

Dit zeer speciale bedrijfsuitje in Amersfoort is geheel naar wens samen te stellen en kan plaatsvinden op een door ons gekozen locatie, maar mocht jouw bedrijf zelf een sprookjesachtige locatie in gedachten hebben, dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar! Is je interesse gewekt om zo’n magische avond voor je personeel te organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden in de regio zoals Utrecht, Arnhem en Zwolle.

 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen