Zomeruitjes in Amersfoort

In de zomer laat het zonnetje zich vaak zien, en dan wil je niets liever dan buiten zijn! Overweeg je om een bedrijfsuitje in Amersfoort te boeken tijdens de zomer? Geniet dan van de prachtige straatjes en parken in de Keistad. Op deze pagina presenteren we onze favoriete zomerse buitenactiviteiten. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje op het strand, of geef je de voorkeur aan een ontspannende rondvaart?

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de buitenlucht in Amersfoort? Het is zomer en dat betekent dat het tijd is voor een aangenaam bedrijfsuitje in de open lucht. Versterk, verbind en revitaliseer jouw team met een van onze teambuildingsactiviteiten in Amersfoort. Geniet van de omgeving, het spel en de gezelligheid van je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je graag een stadsspel combineren met een diner in een sfeervolle eetgelegenheid? Laat ons je wensen weten, en wij, bij Uitjesbureau Amersfoort, regelen het graag voor je!

onze top 3 zomer uitjes

Het is tijd om eropuit te trekken met je collega’s tijdens een van onze dynamische stadsspellen in Amersfoort. Laat de warme zomerzon op je gezicht schijnen en ga samen met je team voor de overwinning. Tijdens onze door GPS gestuurde spellen wachten uitdagende opdrachten, raadsels en foto- en videomissies op je. Tijdens een stadsspel wandel je doorgaans zo’n 5 kilometer.

Escape city in Amersfoort

Escape City is een uitdagend en actief bedrijfsuitje in het centrum van Amersfoort, waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Amersfoortse pleinen, steegjes en straatjes? Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect uitje voor teambuilding!

Geheimen van Amersfoort

Amersfoort zit vol met verborgen schatten. Wat weet jij al van de Muurhuizen, het Mondriaanhuis of over de Amersfoortse keistad? Ontdek alle geheimen van Amersfoort tijdens dit typisch Amersfoortse bedrijfsuitje. Jullie zullen unieke vragen en opdrachten moeten voltooien om de weg van geheim naar geheim te vinden. Op deze manier maken alle teams kennis met onze prachtige stad en natuurlijk met elkaar. Samenwerken staat centraal tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort.

Be smart Amersfoort citygame

Deze digitale citygame is perfect als je interactief aan teambuilding wilt doen en op een unieke manier wilt kennismaken met al het prachtigs dat Amersfoort te bieden heeft. Elk team gaat op pad met een stadsplattegrond en een smartphone met daarop onze speciaal ontwikkelde app “BE SMART.” Via diverse uitdagende opdrachten verken je de keistad, maar op de meest onverwachte momenten kan een ander team tevoorschijn komen om de strijd met jullie aan te gaan.

bedrijfsuitjes in Amersfoort

Wil je graag meer informatie en advies betreffende jullie zomerse bedrijfsuitje in Amersfoort? Wij staan klaar om uitgebreid met jou te overleggen over de doelstellingen, wensen en ideeën. Ons enige doel is om het perfecte zomerse teamuitje in Amersfoort te organiseren, zodat alle collega’s met plezier terugkijken en erover praten. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

nog meer zomer uitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het televisieprogramma “Wie is de Mol?” nu niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma, IDTV, bieden wij jou de kans om zelf te ervaren hoe het voelt om in de schoenen te staan van een kandidaat, of misschien zelfs van de Mol. Dit teamuitje is uitermate geschikt om te spelen in het voorjaar en de zomer en zorgt voor spanning. Het vereist samenwerking en alertheid. Wie kun je vertrouwen en wie niet?

EScape city Amersfoort

Het doel van Escape City is om te ontsnappen uit het stadscentrum van Amersfoort. Tijdens dit opwindende bedrijfsuitje stuit je op raadsels, geheimen en codes. Deze codes moeten ontcijferd worden om punten te verdienen, die essentieel zijn om te kunnen ontsnappen! Samen met je team heb je de uitdaging om zoveel mogelijk punten te verzamelen en uiteindelijk te ontsnappen. Denk je dat het jullie lukt binnen de gestelde tijd? Laat je meeslepen door deze enerverende escape game!

Monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets stadsspel in Amersfoort draait alles om macht, vastgoed, geld, teambuilding en rivaliteit. Samen met je teamgenoten streef je ernaar om de meest prominente en bekende gebouwen en straten in Amersfoort te verwerven. Wie weet worden jullie de trotse eigenaren van de Onze-Lieve-Vrouwetoren in Amersfoort of het Museum Flehite. Word je een vastgoedmagnaat, of belanden jullie wellicht in de gevangenis?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen