Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Amersfoort

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-amersfoort

arrangement bekend van TV dinerspel

Met het dag arrangement in Amersfoort Borrelboot met Hou van Holland dinerspel heb je samen met je collega's een geweldige dag vol gezelligheid, samenwerking en verbinding. Amersfoort is een bijzondere en historische stad, perfect om met de boot doorheen te varen. Sluit de dag af met het hilarische Hou van Holland dinerspel, waarbij onze professionele quizmaster een geweldige show voor jullie neerzet. Wat weet jij van ons koude kikkerlandje? Ontdek het tijdens dit dag arrangement in Amersfoort. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Borrelboot en Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort

Een fijne ontspannen rondvaart over de wateren van prachtig Amersfoort in combinatie met het knotsgekke Hou van Holland-spel en een copieus driegangendiner in het Middeleeuwse centrum van de Keistad. Zo’n bedrijfsuitje klinkt te mooi om waar te zijn, maar Uitjesbureau Amersfoort biedt deze droomdag gewoon aan! Na de ontspannen vaartocht over de Eem en de grachten van Amersfoort meren jij en je collega’s weer aan en spelen jullie de hilarische Hou van Holland-quiz tussen de gangen van het overheerlijk driegangendiner door. Laat je zorgen varen en geniet van al het moois en lekkers dat Amersfoort jou en je collega’s biedt!

Varen over de Amersfoortse wateren en Hou van Holland Dinerspel

Onder het genot van een heerlijk drankje en worden jij en je collega’s over de Amersfoortse wateren gewiegd. Terwijl Amersfoort in alle schoonheid langzaam voorbijtrekt vertelt onze Amersfoortse stadsgids interessante  wetenswaardigheden over de stad. Na deze fijne en leerzame vaartocht zijn jij en je collega’s ook een beetje Amersfoort-kenners geworden! Eenmaal aan wal worden we verwacht in het restaurant: het is de hoogste tijd voor het Hou van Holland Dinerspel!

Wat kun je verwachten van het Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort?

Nadat de borrelboot weer is aangemeerd heet onze quizmaster alle deelnemers van harte welkom in een gezellige horecalocatie in de betoverende oude binnenstad van Amersfoort. Het is tijd voor de quiz én voor een copieus driegangendiner. Tussen de gangen van het diner door speel je samen met je collega’s in teams het populaire Hou van Holland-spel. Bij het Hou van Holland spel komen natuurlijk de bekende spellen van het TV-programma ‘Ik Hou van Holland’ voorbij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Geen Ja, Geen Nee’,  ‘Het Boodschappenspel’ en aan het schaamteloos en uit volle borst ‘meezingen’ van grote Hollandse Hits. Van André Hazes tot Hans de Booij, van Doe Maar tot de Amersfoortse rapper Diggy Dex en alles daar tussenin en omheen! En als het geluid te zacht is zetten we gewoon het Volumia even wat harder!

Er wordt in teams gestreden om de felbegeerde hoofdprijs. Welk team neemt die mooie prijs en de eeuwige roem mee naar huis? Tijdens dit spel kan een quizronde over gaststad Amersfoort natuurlijk niet ontbreken. Waar komt de bijnaam Keistad eigenlijk vandaan? Welke amersfoortse wijnboer zien wij vaak op TV? En waarom is de beroemde Koppelpoort van Amersfoort zo uniek? Het zijn zomaar wat voorbeelden van quizvragen die voorbij kunnen komen. In de finale van het spel draait elk team aan het rad. Eén gelukkige (of juist ongelukkige) slinger aan het rad kan de tussenstand dusdanig door elkaar gooien dat een zeker lijkende overwinning ineens door de vingers kan glippen. Zo blijft het spel tot de laatste seconde spannend!

Offerteaanvraag

Dit vrolijke en ontspannende bedrijfsuitje in Amersfoort is geheel naar wens samen te stellen. Alles is bespreekbaar om deze dag tot een onvergetelijk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s te maken. Wil je meer informatie over dit personeelsuitje in Amersfoort? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Amersfoort is dit personeelsuitje ook te boeken in steden als Utrecht, Amsterdam en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen