Floating & Walking Dinner in Amersfoort

» Uitje » Floating-walking-dinner-amersfoort

arrangement culinair rondvaart

Ervaar een unieke dag in Amersfoort met ons Floating and Walking Dinner! Bij Uitjesbureau Amersfoort bieden we een onvergetelijk bedrijfsuitje in de historische stad Amersfoort. Dit bijzondere personeelsuitje omvat een ontspannen boottocht, een boeiende stadswandeling en een heerlijk diner, allemaal op één dag. Begin met een schilderachtige boottocht langs de grachten van Amersfoort, geniet van een drankje en bewonder de stad vanaf het water. Daarna leidt onze ervaren stadsgids je door de hoogtepunten van keistad en deelt fascinerende verhalen. Na de wandelingen wacht een heerlijk diner op je die de bijzondere ervaring tot zijn eind brengt.

Inclusief

  • Professionele gids  
  • Driegangendiner in twee restaurants 
  • Rondvaart van 60 minuten 
  • 2x gidswandeling van 45 minuten 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

99.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>50 € 99,50 p.p. excl. BTW
40 - 49 € 104,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 109,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 115 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Floating and Walking Dinner in Amersfoort

Uitjesbureau Amersfoort verzorgt een heerlijk ontspannen maar ook actief bedrijfsuitje aan in de prachtige historische Keistad. Dit personeelsuitje bestaat niet uit één of twee, maar uit drie fijne activiteiten: samen met je collega’s ga je varen, wandelen en ook nog eens copieus dineren! Onder het genot van een drankje beginnen we met een mooie boottocht door de betoverend mooie binnenstad van Amersfoort. Eenmaal weer aan wal gidst onze Amersfoortse stadsgids jullie langs de hoogtepunten van Amersfoort en vertelt daar interessante verhalen bij. Na het eerste en het tweede deel van de wandeling wordt er een overheerlijk diner geserveerd.

Wandelen, varen én dineren in middeleeuws Amersfoort

Tijdens dit bedrijfsuitje maken jij en je collega’s tijdens een ontspannen boottocht kennis met de schoonheid van het met veel historie doordrenkte Amersfoort. Aansluitend leidt de stadsgids jou en je collega’s rond langs bijzondere plekken van de Keistad en daarbij krijg je ook bijzondere verhalen te horen. De combinatie van een rondvaart, wandelen met een gids en het dineren in twee verschillende restaurants maakt dat je Amersfoort in alle veelzijdigheid leert kennen.

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Floating and Walking Dinner in Amersfoort?

Dit bedrijfsuitje in Amersfoort start heerlijk ontspannen met een rondvaart over de Eem en de pittoreske grachten van Amersfoort. Vanaf het water toont Amersfoort zich in al haar schoonheid. Terwijl de wonderschone Keistad vanaf het water langzaam als een mooie film aan je voorbijtrekt praat je gezellig bij met je collega’s onder het genot van een versnapering.

Na een uur in de totale relaxmodus over de Amersfoortse wateren te hebben gedobberd stappen jij en je collega’s weer aan wal, alwaar jullie worden opgewacht door de stadsgids die de stad aan het vasteland laat zien. Amersfoort heeft een historische binnenstad, maar staat ook midden in het heden en kijkt fris vooruit naar de toekomst. Dat maakt Amersfoort tot een dynamische stad die altijd in beweging is. Maar Amersfoort koestert de rijke historie en daar gaat onze gids van alles over vertellen! Na een goede drie kwartier wandelen arriveer je met je collega’s bij het eerste restaurant. Daar wordt het voorgerecht geserveerd. Wanneer iedereen zich de eerste gang goed heeft laten smaken gaat het tweede deel van de wandeling beginnen. Ook deze wandeling duurt ongeveer drie kwartier, waarna jullie arriveren bij het tweede restaurant. In dit tweede etablissement wordt het hoofdgerecht en het dessert geserveerd. Na het diner loopt dit heerlijke personeelsuitje langzaam maar zeker ten einde. Als het goed is zijn jij en je collega’s echte Keistad-kenners geworden door alles wat onze gids over de stad heeft verteld. We brengen nog een laatste groet aan De Koppelpoort en dan keert eenieder weer moe maar voldaan huiswaarts. Of toch nog een lekker drankje op Hof?

Offerteaanvraag

Lijkt het jou en je collega’s ook zo fijn om een copieus diner met een prachtige rondvaart en een stadswandeling door Amersfoort te combineren? Je kunt dit bedrijfsuitje desgewenst ook uitbreiden. Dit bedrijfsuitje in Amersfoort is compleet op maat samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een dinerspel of een pubquiz aan deze dag toevoegen. Of je kunt het diner vervangen door een uitgebreide lunch. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit ontspannende én actieve bedrijfsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden zoals Utrecht, Den Bosch en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele gids  
  • Driegangendiner in twee restaurants 
  • Rondvaart van 60 minuten 
  • 2x gidswandeling van 45 minuten 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

99.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>50 € 99,50 p.p. excl. BTW
40 - 49 € 104,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 109,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 115 p.p. excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen