Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Amersfoort

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-amersfoort

arrangement rondvaart

Wil je samen met je collega's genieten van rondvaart over de grachten van Amersfoort? Kies voor het dag arrangement borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel in Amersfoort. Vanaf het water zie je weer een hele andere kant van de adembenemende stad. Na de rondvaart is het tijd voor ons spannende Ontdek de Mol dinerspel aan tafel. Tussen de gangen van het diner door speel je de rondes van het spel met uitdagende opdrachten, waarbij er een Mol aan tafel zit die de boel probeert te saboteren.  

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol in Amersfoort

Tijdens dit bedrijfsuitje in Maastricht dat allesbehalve standaard is hebben ontspanning, spanning en grenzeloos genot een verrukkelijk verbond met elkaar gesloten. Amersfoort is een betoverend mooie middeleeuwse stad, maar vanaf het water toont de stad zich vanuit een heel ander perspectief aan jou en je collega’s en is de stad zo mogelijk nog mooier! Eenmaal weer aan wal is het tijd voor een copieus diner in combinatie met het razend spannende Ontdek de Mol-spel. Een vrolijk en ontspannen personeelsuitje in Amersfoort dat alle kanten op gaat!

Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel in Amersfoort!

Veel afwisselender dan dit worden bedrijfsuitjes niet gemaakt! Rond borreltijd worden jij en je collega’s welkom geheten voor een heerlijke vaartocht door Keistad Amersfoort. Deze vaartocht duurt ongeveer een uur en wiegt jou en je collega’s dwars door het hart van het wonderschone en van historie doordrenkte Amersfoort. Als je al niet een beetje verliefd was op Amersfoort, dan word je het op deze dag! En al dat moois trekt als een film aan je voorbij terwijl je ondertussen geniet van een fijne versnapering. Een heerlijker begin van dit personeelsuitje is nauwelijks denkbaar. Nadat de borrelboot weer is aangemeerd word je samen met je collega’s naar het restaurant geleid voor het volgende gedeelte van dit personeelsuitje.

Wat kun je verwachten tijdens Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol in Amersfoort?

Na die heerlijke rustgevende vaartocht is het intussen tijd voor wat meer actie! In een gezellige horecalocatie in de oude binnenstad van Amersfoort worden de deelnemers van harte welkom geheten door de spelleiders, want het is nu de hoogste tijd voor het Ontdek de Mol Dinerspel! Het spel wordt tussen de gangen van een overheerlijk driegangendiner door gespeeld. Terwijl de deelnemers genieten van het copieuze diner herbergt elk team een Mol aan tafel die subtiel roet in dat heerlijke eten probeert te strooien. Maar wie is die stiekemerd in jouw team? Een ding is zeker: niemand is tijdens dit teamuitje te vertrouwen! Ook je liefste collega of die altijd zo vriendelijke dame van de receptie niet. Krijg jij de Mol in jouw team op tijd in de peiling? Voorafgaand aan dit personeelsuitje worden de Mollen door ons geïnstrueerd. Zij weten dus allang alles van de opdrachten! De Mollen weten precies hoe zij de opdrachten kunnen verpesten voor de rest van het team. Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en worden de streken van de Mol gedeeld. Is jouw team het bos ingestuurd door de Mol of hadden jullie de gluipsteen in de Keistad op tijd in de peiling? Na afloop van het dessert volgt de prijsuitreiking waarbij de winnaars gehuldigd worden en ook de beste Mol de welverdiende eer krijgt.

Offerteaanvraag

Wil je een superspannend dinerspel combineren met een ontspannen vaartocht door sprookjesachtig Amersfoort? Het bedrijfsuitje Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel biedt het hele pakket! Het arrangement is ook helemaal naar op maat samen te stellen. Zo kun je dit teamuitje bijvoorbeeld ook opvrolijken met extra borrelhapjes, live muziek of een gids aan boord die alles vertelt over De Keistad. Alle wensen zijn bespreekbaar om een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Behalve in Maastricht is dit bedrijfsuitje ook te boeken in andere steden van Nederland zoals Utrecht, Amsterdam en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen