Kerst- en winteruitjes in Amersfoort

Ben je van plan om tijdens de kerst en winter een bedrijfsuitje in Amersfoort te regelen? Ontdek de prachtige straten en parken van deze historische keistad tijdens deze seizoenen. Hier laten we je onze favoriete binnen- en buitenactiviteiten zien voor de kerst en winter. Wil je meedoen aan een interactief dinerspel of geef je er de voorkeur aan om de frisse buitenlucht op te snuiven met een uitdagend stadsspel in het hart van Amersfoort?

een bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje Amersfoort? De kerst- en wintermaanden zijn aangebroken dus is het tijd voor aansluitende bedrijfsuitjes in de adembenemende keistad. Laat je team bij elkaar komen en energie opdoen met een van onze teambuildingsactiviteiten. Geniet van een heerlijk driegangendiner terwijl je meedoet aan een boeiend dinerspel. En als je dat wilt combineren met een spannende ontdekkingsreis door de geheimzinnige stad is dat geen probleem. Wij van Uitjesbureau regelen het graag voor je! Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

onze top 3 kerst- en winter bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een kerst- en winter bedrijfsuitje in Amersfoort? Opteer dan voor een warmhartig dinerspel in een sfeervolle horecagelegenheid. Tijdens zo’n dinerspel smul je van een voortreffelijk driegangenmaal terwijl je je onderdompelt in een spannend of dolkomisch spel. Verkiezen jullie een actievere ervaring? Ga dan voor een tabletstadsspel door het winterse tafereel van de keistad. Verken tijdens jullie teamuitje de fraaie pleintjes, grachten en bezienswaardigheden van Amersfoort.

De geheimen van amersfoort

Laat de wintermagie van Amersfoort tot leven komen met ons te gekke stadsspel ‘Geheimen van Amersfoort: Ontdek de Schatten van de Keistad’! Dit unieke teamuitje zal jou en je collega’s betoveren terwijl jullie de stad op een hele nieuwe manier verkennen. In teams gaan jullie de uitdaging aan om de verstopte schatten van Amersfoort te onthullen, en dat allemaal voordat de koude winterwinden de stad in hun greep krijgen. Terwijl de herfstbladeren vallen en de stad gehuld is in een mystieke sfeer, zullen jullie je een weg banen door de historische straten en pleinen van Amersfoort.

Pubquiz in Amersfoort

Op zoek naar een onvergetelijke kerst- en winterervaring in Amersfoort? Kijk niet verder, want onze knalquiz is hét bedrijfsuitje dat je moet hebben! Al jarenlang staat deze quizzical op de lijst van meest geboekte bedrijfsuitjes in Amersfoort, en dat is geen grapje. Tijdens deze supergezellige avond in Amersfoort kun jij en je maten je kennis checken terwijl je smult van lekkere snacks. De sfeer is altijd lekker ontspannen, maar let op, naarmate de quiz vordert, kan er een competitieve strijd losbarsten. Welk team heeft de breedste algemene kennis en gaat ervandoor met de roem en eer?

Virtual reality dinerspel

Ben je op zoek naar een buitengewoon uniek bedrijfsuitje, terwijl je tevens kunt genieten van een vorstelijk diner in Amersfoort? Dit diner wordt een onvergetelijke ervaring, want je zult het beleven via virtual reality! Stap samen met je collega’s in de betoverende virtuele wereld en neem deel aan uitdagende teamopdrachten waarin je zintuigen van zicht en gehoor op de proef worden gesteld. Een doeltreffende samenwerking en communicatie vormen hierbij de sleutel tot succes. Zijn jullie in staat om deze opdrachten met glans te voltooien?

bedrijfsuitjes in Amersfoort

Heb je interesse in meer informatie en deskundig advies betreffende jullie bedrijfsuitje in Amersfoort? Wij staan klaar voor een uitgebreide bespreking van de doelstellingen, verlangens en creatieve concepten. Vanzelfsprekend is ons enige streven om het ultieme bedrijfsuitje voor al je collega’s te realiseren. Een dag of weekend waarover iedereen nog lang met genoegen zal napraten en koesteren. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen, en wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

nog meer kerst- en winter bedrijfsuitjes

vergaderen en stadsspel

Combineer het nuttige met het aangename tijdens ons bedrijfsuitje vergaderen en stadsspel. Hierin staat vergaderen én ontspannen centraal in het historische Amersfoort. Onze dag begint met productieve vergaderingen en leerzame workshops, maar in de middag is het tijd om te genieten met je collega’s in de prachtige oude binnenstad van de Keistad. Uitjesbureau Amersfoort biedt een breed scala aan uitdagende en actieve stadsspellen, evenals activiteiten zoals een pubquiz of een sfeervolle stadswandeling, gevolgd door een heerlijk driegangendiner.

Escape city in Amersfoort

Escape city Amersfoort is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige grachten, steegjes en straatjes van Amersfoort? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijden dit spannende teambuilding uitje in de keistad.

Monopoly streets diner spel

Een bedrijfsuitje in Amersfoort waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s in de kerst- en wintermaanden? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk, het Teylers Museum en De Waag te bemachtigen? Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis? Daar zal het eten vast minder lekker smaken…

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen