Voorjaarsuitjes in Amersfoort

Gedurende het lenteseizoen laat het zonnetje zich steeds vaker zien, en dan is het heerlijk om buiten te vertoeven! Overweeg je een bedrijfsuitje in Amersfoort te plannen in het voorjaar? Ervaar de prachtige straatjes en parken van Amersfoort. Op deze pagina delen we onze favoriete outdoor activiteiten voor het voorjaar. Kies je voor een dynamisch stadsspel, een sportief bedrijfsuitje of gaat jouw voorkeur uit naar een ontspannende rondvaart?

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort

Op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Amersfoort? Met de komst van de lente is het weer tijd voor een gezellige teamactiviteit in de buitenlucht. Versterk, verbind en motiveer jouw team met een van onze teambuildingactiviteiten in Amersfoort. Geniet van de omgeving, het spel en de samenwerking tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je het stadsspel combineren met een diner in een sfeervolle horecalocatie? Laat ons jouw wensen weten, en wij bij Uitjesbureau Amersfoort organiseren het graag voor je!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Laat de frisse lentelucht je gezicht strelen terwijl je met je collega’s deelneemt aan een van onze actieve stadsspellen in Amersfoort. Ga samen met je team voor de overwinning en trotseer uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto- en video-opdrachten. Tijdens een stadsspel leg je ongeveer 5 km te voet af.

Monopoly streets

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amersfoort met Monopoly Streets! Duik met je collega’s in de opwindende wereld van de Amersfoortse vastgoedmarkt tijdens dit spannende stadsspel. Vorm teams en ga de uitdaging aan om geld, macht en vastgoed te veroveren, terwijl je samenwerkt om de felbegeerde monopoliepositie te bereiken. Parels liggen verspreid in de prachtige binnenstad van Amersfoort, en het is aan jouw team om ze te vinden en de grootste vastgoedbeheerders van de Keistad te worden. Strijd om de mooiste stenen in Keistad Amersfoort en ervaar het levensechte Monopoly avontuur in de historische straten. 

Charity Escape

Charity Escape in Amersfoort biedt een uniek bedrijfsuitje waarbij een actief stadsspel wordt gecombineerd met het steunen van een goed doel. In teams ga je de uitdaging aan in het centrum van Amersfoort, strijdend om geld in te zamelen voor een zelfgekozen goed doel. De escape game bevat vragen en opdrachten gerelateerd aan het goede doel, waarbij succesvolle prestaties leiden tot meer geld. Het eerste team dat uit het Amersfoortse doolhof ontsnapt, wint, en het ingezamelde bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel. Of je nu wint of niet, er zijn geen verliezers tijdens dit maatschappelijk verantwoorde personeelsuitje. 

Penoze Amersfoort

Beleef een opwindend bedrijfsuitje in Amersfoort met Penoze! In dit spannende stadsspel bevinden jij en je collega’s je in de duistere wereld van drugsdeals. Samen moeten jullie een lading drugs kwijt zien te raken om uit handen van de Amersfoortse penoze en de politie te blijven. Werk samen, communiceer slim en maak strategische beslissingen om de missie te volbrengen. In de gezellige oude binnenstad van Amersfoort beland je in een zenuwslopende situatie waarin elke seconde telt. Welk team weet als eerste de enorme voorraad coke op een slimme manier kwijt te raken en zo de handen van politie en Karel de Kei te ontwijken?

bedrijfsuitjes in Amersfoort

Heb je behoefte aan meer informatie en advies over ons bedrijfsuitje in het voorjaar in Amersfoort? We gaan graag uitgebreid met je in gesprek over de doelstellingen, wensen en ideeën. Ons enige doel is om het perfecte voorjaarsteamuitje in Amersfoort te organiseren voor al je collega’s. Een dag of weekend waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Beleef een spannend en actief bedrijfsuitje in Amersfoort met Wie is de Mol The Official Game! In dit razend spannende stadsspel, ontwikkeld in samenwerking met IDTV, volg je in de voetsporen van het immens populaire tv-programma ‘Wie is de Mol’. Uitjesbureau is de enige aanbieder die alle originele elementen van het programma, inclusief namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers, mag gebruiken voor dit unieke teamuitje. Betreed de prachtige oude binnenstad van Amersfoort en ontdek wie de Mol is in jouw team. Wie kun je vertrouwen en wie niet? 

Geheimen van Amersfoort

Ontdek de fascinerende ‘Geheimen van Amersfoort’ tijdens dit unieke stadsspel, speciaal ontworpen voor jou en je collega’s. Verken de prachtige binnenstad, ga de uitdaging aan met raadsels en onthul de verborgen schatten van de Keistad. In teams gaan jullie op zoek naar de diepste geheimen en intrigerende verhalen achter markante plekken, zoals het exacte kadastrale middelpunt van Nederland en de unieke Koppelpoort. Dit actieve, leerzame en spannende bedrijfsuitje versterkt de teambuilding en biedt een onvergetelijke ervaring. 

Vergaderen en Stadsspel

combineer zakelijke aangelegenheden met plezier tijdens dit veelzijdige bedrijfsuitstapje in het historische Amersfoort. De dag vangt aan met vergaderingen en workshops, maar transformeert ’s middags tot een moment van ontspanning in de prachtige oude binnenstad. Uitjesbureau Amersfoort presenteert diverse stadsspellen, waaronder ‘Wie is de Mol’, ‘Escape City’ of ‘Monopoly Streets’, waar teams de strijd aangaan door uiteenlopende opdrachten te vervullen. Werk en ontspanning vloeien naadloos samen tijdens dit zinvolle en plezierige personeelsuitje in Amersfoort.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen