Waterproeverij in Amersfoort

» Uitje » Waterproeverij-in-amersfoort

proeverij workshop

Verrijk je kennis over water en ontdek de smaakverschillen tijdens de Waterproeverij in Amersfoort! Een uniek en leerzaam bedrijfsuitje waarbij je samen met je collega's de geheimen van ons drinkwater ontrafelt. Proef het verschil tussen water uit verschillende bronnen en leer over de invloed op smaakperceptie. Deze bijzondere workshop biedt een verfrissende kijk op water en zorgt voor een gezellige en leerzame ervaring.

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Waterproeverij in Amersfoort

Mocht je denken dat het kraanwater in het Amersfoort hetzelfde smaakt als het kraanwater op Ameland of in Appingedam, dan weet je na het personeelsuitje ‘Waterproeverij in Amersfoort’ wel beter! Je zult je verbazen over de verschillen in smaken van water die er ook in een klein land als Nederland wel degelijk zijn. De watersommelier leert jou en je collega’s water proeven en overduidelijke smaakverschillen herkennen. Na dit personeelsuitje weet je dat niet elke druppel water als twee druppels water op de andere druppel water lijkt!

Leer alles over de wondere wereld van het water tijdens de Waterproeverij in Amersfoort!

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort kom je alles te weten over de wondere wereld van ons drinkwater. Deze waterproeverij in Amersfoort is een bijzonder leerzame workshop waarbij je onderscheid leert te maken in wat voor soort water er uit de kraan of uit een fles komt. Je zal je verbazen hoeveel de smaak van water per regio verschilt. Al het water dat jij en je collega’s tijdens deze dag proeven heeft een compleet andere smaak. Water uit een bron, water uit de kraan, mineraalwater, meer of minder chloor in drinkwater en verschillen in smaak per streek. Op deze dag leer je echt veel over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater niet rechtstreeks uit de bron komt en mineraalwater juist wel? Welke grote waterbedrijven doen goed voor het milieu? Hoe ontstaat de smaak van water? Waar in Nederland komt het lekkerste water uit de kraan en hoe wordt dat bepaald? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en al je andere vragen! Na dit educatieve personeelsuitje in Amersfoort kent de wondere waterwereld geen geheimen meer voor jou en je collega’s!

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Amersfoort?

Bij deze workshop worden de deelnemers hartelijk welkom geheten door een team van waterspecialisten bij een locatie in Amersfoort of op een zelfgekozen locatie. Na de introductie gaat de waterproeverij beginnen! De waterspecialisten vertellen je alle wetenswaardigheden over het water dat jij dagelijks consumeert. Samen met je collega’s neem je met een duik in de wondere wereld van het water en zo leren jullie de geheimen over water en waterwinning kennen.

Wist jij bijvoorbeeld dat waters van verschillende minerale samenstelling die je drinkt bij je eten of bij een glas wijn van invloed kan zijn op de smaak? Of dat bruisend water de smaakpapillen reinigt? En wat is nou eigenlijk het verschil tussen hard en zacht water? Waarom verschilt de smaak per regio? Maar ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd: er zijn nogal wat factoren die meespelen in onze smaakbeleving.

Offerteaanvraag

Is je interesse in de wondere wereld van het water gewekt en wil je dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Amersfoort boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze bijzondere waterproeverij is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere grote steden in de regio zoals Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen