Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-amersfoort

actief MVO teambuilding

Ontdek een uniek teambuilding bedrijfsuitje met Healthy Walk Together in Amersfoort! Dit interactieve bedrijfsuitje is perfect voor bedrijven met medewerkers verspreid over het hele land of zelfs over de wereld. Met behulp van de speciale app kunnen deelnemers individueel een wandeling maken op hun eigen locatie, terwijl ze verbonden blijven met hun collega's. Het doel is om het vooraf besproken stappen doel te behalen en onderweg worden leuke en uitdagende opdrachten uitgevoerd. Dit bevordert niet alleen de teamgeest, maar zorgt ook voor een gezonde en plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together in Amersfoort

Healthy Walk Together in Amersfoort is hét perfecte bedrijfsuitje in het geval dat jij en je collega’s niet fysiek bij elkaar kunnen zijn. Een ideaal uitje voor internationale organisaties, want met dit teambuildingsuitje kan iedere deelnemer vanaf elke gewenste locatie op de aardbol meedoen. Iedereen wandelt individueel een eigen route in de eigen omgeving. Aan het einde van het spel is bekend wie de meeste stappen heeft gezet en hiermee de meeste badges en punten heeft verdiend.

Healthy Walk Together Amersfoort, een teambuildingsuitje op afstand

Wonen de werknemers van jouw bedrijf verspreid over gans het land of zelfs over de hele wereld, maar wil je toch iets leuks doen samen? Zo organiseer je een gezamenlijk teamuitje in een internationaal bedrijf! Tijdens de Healthy Walk Together doen jullie aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaan alle deelnemers vanaf hun eigen locatie tegelijkertijd een wandeling maken. Het maakt niet uit of je door de Amersfoortse Krommestraat wandelt of over een hagelwit strand in Zanzibar paradeert. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 1000) om het digitale slot te openen. De opdrachten gaan over jullie bedrijf of organisatie. Dat kunnen foto- en video-opdrachten zijn, maar ook raadsels of meerkeuzevragen.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Amersfoort?

Het spel kan van start gaan wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een boodschap meegeven vanuit het management? Dan kun je een filmpje toevoegen waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een introductie geeft. Wanneer het spel is begonnen gaan de deelnemers naar buiten voor de wandeling. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route, want je bent dus niet gebonden aan een plek. Of je nou in Amersfoort of Albanië bent is dus niet relevant. Behalve dat natuurlijk de klokken met elkaar moeten worden afgestemd om op dezelfde tijd te lopen. Met dit teamuitje creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers. Het is eigenlijk virtuele teambuilding.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt precies bij of je het benodigde aantal stappen hebt gezet. Is het vooraf besproken stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Bij het openen van de opdracht zie je één of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen. Zo loop je meermaals een bepaald aantal stappen waarna je een leuke of uitdagende opdracht krijgt.

Dit bedrijfsuitje kun je ook spreiden over meerdere dagen zodat je medewerkers vaker een fijne gezonde wandeling maken! Wandelen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid. De vragen en opdrachten kunnen afgestemd worden op het bedrijf.

Wil je jouw medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Dan is het bijvoorbeeld een mooi idee om deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval te laten opruimen. Daarmee kunnen bonuspunten verdiend worden. Door deze koppeling werk je met jouw bedrijf niet alleen aan de gezondheid van jou en je medewerkers, maar ook aan een schonere planeet.

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten heeft behaald is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is overal in Nederland te boeken. Ga jij deze sportieve strijd op afstand aan met je collega’s? Vraag dan nu een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen