BE SMART citygame Amersfoort

» Uitje » Be-smart-citygame-in-amersfoort

stadsspel teambuilding

Ontdek wie de echte slimmeriken van het team zijn tijdens onze Be Smart City Game in Amersfoort! Ga de uitdaging aan met je collega's, geniet van een prachtige wandeling door het Middeleeuwse centrum en strijd om de eerste plek. Een sportief bedrijfsuitje vol lef, samenwerking en plezier!

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Een tablet per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

Be Smart City Game Amersfoort

Wie zijn nou de echte slimmeriken van het team? Vind het uit tijdens het bedrijfsuitje Be Smart City Game in Amersfoort! De Be Smart City Game wordt gespeeld via de tablet. Ga de strijd aan met je collega’s terwijl je ondertussen geniet van een heerlijke wandeling door het prachtige Middeleeuwse centrum van Amersfoort.

Wie zijn de ware wijsneuzen tijdens het Be Smart personeelsuitje in Amersfoort?

Uitdaging, lef, communicatie en samenwerking zijn je belangrijkste wapens tijdens dit actieve teamuitje in Amersfoort. Natuurlijk speel je om de felbegeerde eerste plek op het erepodium, maar ook om de spreekwoordelijke roem en de eer die jouw team ten deel valt! Tijdens het spel wandel je door de Middeleeuwse binnenstad van de Keistad. De Koppelpoort, Muurhuizen, De Kamperbinnenpoort, Monnikendam en Hof: Amersfoort trekt echt als een bijzonder mooie film aan je voorbij. Amersfoort is ‘snoep voor de ogen’ en dat snoepje krijg je er gratis bij. Geniet van al het moois dat Amersfoort aan jou laat zien, maar laat het je niet afleiden! Blijf alert! Een moment van onoplettendheid kan jouw team kostbare punten en daarmee de zege kosten! Laat zien dat jij en je teamgenoten de ware wijsneuzen van het bedrijf zijn.

Hoe verloopt het Be Smart Bedrijfsuitje in Amersfoort?

De deelnemers worden verwelkomd in een horecalocatie in de sprookjesachtige oude binnenstad van Amersfoort. Nadat de teams zijn ingedeeld volgt de speluitleg. Als de spelregels helder zijn trekken de teams, voorzien van een plattegrond van Amersfoort en een smartphone met daarop de speciaal voor dit spel ontwikkelde app ‘BE SMART’ , het stadscentrum in. De BE SMART-app houdt de bewegingen van de deelnemers nauwgezet bij.

Met het voltooien van opdrachten verdienen de teams punten in hun strijd om de winst. Maar zoals eerder gezegd: laat al het moois dat Amersfoort te bieden heeft je niet afleiden, want ook als jouw team aan kop staat kan het spel zomaar een onverwachtse wending krijgen en dan kan je roem snel verdwijnen! Blijf dus scherp! Via de app kun je volgen hoe de teams er voor staan. Het team dat als eerste de aan opdrachten heeft voldaan en de eindbestemming heeft bereikt is de grote en terechte winnaar van de Be Smart City Game. De winnaars worden uiteraard gekroond en beloond met een mooie prijs!

De Be Smart City Game in Amersfoort is geheel op maat samen te stellen. Zo kan het spel gepersonaliseerd worden met vragen of opdrachten die met het bedrijf of de organisatie te maken hebben. Of denk aan vragen over een jubilaris of een jarige. De vragen en opdrachten die vooraf worden ingestuurd kunnen wij dan in de app toevoegen. Het geeft dit stadsspel in Amersfoort een mooi persoonlijk tintje.

Offerteaanvraag

Is jouw enthousiasme gewekt en wil je deze sportieve strijd aangaan met je collega’s in Amersfoort? Staan jij en je collega’s voor samenwerking, communicatie, durf en gezelligheid? Dan is dit teamuitje geknipt voor jouw bedrijf! Dit personeelsuitje kan ook opgevrolijkt worden met een uitgebreide lunch, een copieus diner of een gezellige borrel! Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar om dit bedrijfsuitje geheel naar jullie wensen te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Amersfoort ook te boeken in andere steden zoals bijvoorbeeld Utrecht, Den Bosch en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Een tablet per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

*Groepen met minder dan 20 personen zijn toegestaan. Voor groepen met minder dan 20 personen geldt een standaardtarief van 20 personen.

*Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 33

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen