De meest originele teamuitjes in 2024!

Bedrijfsuitje Eindhoven

Ben je op zoek naar een onvergetelijke manier om de teamspirit te versterken in Amersfoort in 2024? Zoek niet verder! Hier vind je de meest originele bedrijfsuitjes die spanning, samenwerking en plezier op een unieke wijze combineren. Van meeslepende Escape Dinners tot avontuurlijke Escape City ervaringen, van lachwekkende Grote TV Quiz Dinershows tot betekenisvolle Charity Escapes; voor elk team is er een bijzondere belevenis. Lees verder en ontdek hoe deze bijzondere ervaringen je team dichter bij elkaar brengen en voor blijvende herinneringen zorgen.

Escape Dinner Amersfoort

Tijdens het Escape Dinner in Amersfoort ervaar je een uniek samenspel van spanning en ontspanning. Ontsnap aan de dagelijkse sleur terwijl je met collega’s een uitdagend ontsnappingsspel speelt. Codes kraken en raadsels oplossen terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Let op, de spelleiders zijn niet altijd even betrouwbaar, dus filter de juiste informatie uit de aanwijzingen en leid je team naar de overwinning. 

Escape City Amersfoort

Bij het bedrijfsuitje Escape City in Amersfoort maken jij en je collega’s een prachtige wandeling door de sprookjesachtige binnenstad. Laat je niet afleiden door de schoonheid, want het doel is ontsnappen! Combineer een ontspannende wandeling met een spannende uitdaging. Samenwerking en goed luisteren naar elkaar zijn essentieel om de uitweg te vinden. Een sociaal, spannend en actief teambuildingsuitje waarbij de historie van Amersfoort als decor dient.

De grote TV Quiz dinershow

Geniet van een hilarische avond vol quizzen tijdens De Grote TV Quiz Dinnershow in Amersfoort! Speel onderdelen uit bekende televisieprogramma’s, test je kennis en laat zien wat je in huis hebt. Tussen de gangen door speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Een culinaire en competitieve avond waar de lach nooit ver te zoeken is. Welk team gaat naar huis met de prachtige prijs en eeuwige roem?

Charity Escape Amersfoort

Charity Escape Amersfoort

Charity Escape in Amersfoort combineert een actief stadsspel met het ondersteunen van een goed doel. Een MVO-uitje waarbij teams niet tegen elkaar strijden maar samenwerken om een zo hoog mogelijk bedrag te winnen voor het gekozen goede doel. Speel en ontsnap uit het sfeervolle centrum van Amersfoort terwijl je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een dag vol winnaars, waarbij 5 euro per deelnemer wordt gedoneerd aan het goede doel!

Of je nu op zoek bent naar spanning, teamwork, competitie, of maatschappelijke betrokkenheid, de meest originele teamuitjes in Eindhoven voor 2024 hebben het allemaal. Van het Escape Dinner in Amersfoort tot de actieve Escape City, de hilarische Grote TV Quiz Dinnershow en de betekenisvolle Charity Escape, er is voor elk team wat wils. Dus, waar wacht je nog op? Laat de dagelijkse sleur achter je en geef je team een ervaring om nooit te vergeten. Kies voor een uniek en verbindend bedrijfsuitje dat spanning, plezier en samenwerking combineert.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen